Flybilletter til Bangkok i sommerferien 2020 – Flyv direkte for kr. 4503,-

Så er det blevet tid til endnu et pristjek på flybilletter fra Danmark til Bangkok i skolernes sommerferie. Nedenstående priser/billetter er alle med gode forbindelser med kun kort rejsetid og ét stk. indchecket bagage. Husk som altid, at lege lidt med datoerne – der kan være mange penge at spare.

 

Fra København

Fra København er Aeroflot via Moskva billigst lige nu – prisen er kr. 4000,- f.eks. med udrejse 8/7 og hjemrejse 22/7. Flere flyselskaber er kun lidt dyrere – f.eks. Turkish Airlines (via Istanbul), der har billetter til kr. 4109,- med udrejse f.eks. 8/7 eller 15/7 og hjemrejse 22/7 eller 29/7. Lufthansa har billetter til kr. 4291,- med udrejse 1/7 og hjemrejse 15/7, mens Finnair via Helsinki har priser på kr. 4295,- med udrejse 15/7 og hjemrejse 29/7.

Vil I flyve direkte har Thai Airways lige nu priser på kr. 4503,- med udrejse f.eks. 1/7 og hjemrejse 15/7 –  nogenlunde samme pris findes på flere andre datoer. Find alle flybilletterne her.

 

Fra Billund

Fra Billund er det Finnair og Turkish Airlines, der er billigst med næsten ens priser. Det er dog værd at bemærke den korte rejsetid med Finnair – det er en superforbindelse via Helsinki. Prisen med Finnair er kr. 4682,- med udrejse 12/7 og hjemrejse 28/7. På andre datoer er billetterne et par hundrede kroner dyrere. Turkish Airlines har priser fra kr. 4687,- med udrejse 1/7 og hjemrejse 15/7. Senere på måneden er billetterne ca. 300 kr. dyrere på mange datoer. Find alle flybilletterne her.

 

Fra Aalborg

Fra Aalborg er KLM via Amsterdam billigst – jeg har fundet billetter til kr. 6487,- med udrejse 8/7 og hjemrejse 22/7. SAS/Thai Airways via København har billetter kr. 6622,- på flere datoer – f.eks. med udrejse 1/7 og hjemrejse 15/7.

Kan I klare 2 stop, men stadig med en samlet rejsetid på under 20 timer, er der billetter til kr. 4801,- med Turkish Airlines via København og Istanbul – f.eks. med udrejse 8/7 og hjemrejse 22/7. Find alle flybilletterne her.

 

Få en skræddersyet rejse

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Se mere om, hvor vejret er godt i Thailand om sommeren i dette indlæg, og vil I prøve noget helt andet, så læs om øerne ved Malaysias østkyst. Og husk også, at Bali faktisk har højsæson i sommerferien – se mere om rejser til Bali.

Forslag til sommerrejser
Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai), Hua Hin
Hintok River Camp (River Kwai), Khao Sok, Koh Phangan og Koh Samui
Luksus på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *