Flybilletter til Bangkok i sommerferien 2019 – Prisen er nede i kr. 3.317,-

Så er det blevet tid til et nyt pristjek på flybilletter fra Danmark til Bangkok i skolernes sommerferie. Lige nu er der rigtig billige billetter fra København og Billund med Lufthansa og det er selvfølgelig med en god forbindelse. Også Thai Airways har billige billetter med den direkte rute fra København til Bangkok.

 

Fra København

Lige nu er Lufthansa via Frankfurt billigst med en pris på kr. 3.317,-. F.eks. med udrejse 3/7 og hjemrejse 17/7, men prisen er den samme senere på måneden. På samme datoer har Emirates via Dubai billetter til kr. 4.275,- og Swiss via Zürich til kr. 4.199,-. Generelt er prisen lavest i begyndelsen af sommerferien.

Vil I flyve direkte er det også rigtig billigt lige nu. Thai Airways har billetter til kun kr. 4.386,- med udrejse 24/7 og hjemrejse 7/8, mens prisen er kr. 4.743,- med udrejse 10/7 og hjemrejse 24/7 og kr. 4.793,- med udrejse 17/7 og hjemrejse 31/7. Find alle flybilleterne her.

 

Fra Billund

Også fra Billund er det rigtig billigt lige nu. Det er som fra København Lufthansa, der er billigst (også via Frankfurt) – prisen er nede i kr. 3.486,- og det er hele kr. 1.700,- billigere end ved sidste pristjek. Det er spørgsmålet om det bliver billigere! Ovenstående billet er fundet med udrejse 3/7 og hjemrejse 17/7, men prisen er den samme indtil ca. den 20/7. Find alle flybilleterne her.

 

Fra Aalborg

Fra Aalborg taler vi om helt andre priser. Billigst er en kombination af SAS og Thai Airways – her er prisen kr. 6.364,- med udrejse 24/7 og hjemrejse 7/8. Det er trods alt ca. kr. 800,- billigere end ved sidste pristjek.

Der er også kombinationsbilletter med Norwegian og Thai Airways til ca. kr. 6.800,- på andre datoer. Find alle flybilleterne her.

 

Få en skræddersyet rejse

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Se mere om, hvor vejret er godt i Thailand om sommeren i dette indlæg, og vil I prøve noget helt andet, så læs om øerne ved Malaysias østkyst. Og husk også, at Bali faktisk har højsæson i sommerferien – se mere om rejser til Bali.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *