Flybilletter til Bangkok i sommerferien 2019 – Markant prisfald fra Billund

Så er det blevet tid til et sidste pristjek på flybilletter fra Danmark til Bangkok i skolernes sommerferie. Fra København er det blevet lidt billigere, mens priserne er faldet markant fra Billund.

 

Fra København

Fra København er Qatar Airways via Doha billigst  – prisen er kr. 4.134,- med udrejse 24/7 og hjemrejse 7/8. Mange andre selskaber har priser på nogenlunde samme niveau i løbet af juli. F.eks. Finnair, der skal have kr. 4.219,- med udrejse 10/7 og hjemrejse 24/7, mens prisen er kr. 4.352,- med Lufthansa via München med udrejse 3/7 og hjemrejse 17/7.

Billigste direkte rute er med Thai Airways – prisen er kr. 5.314,- med udrejse 24/7 og hjemrejse 7/8. Find alle flybilletterne her.

 

Fra Billund

Ved sidste tjek var prisen steget markant fra Billund, men lige nu er det faktisk over kr. 2.000,- billigere end for en måned siden. Det er Lufthansa via Frankfurt, der har billetter til kr. 4.424,- med udrejse f.eks. 3/7 og hjemrejse 17/7.

Er I friske på 2 stop, men stadig med en forholdsvis kort rejsetid, kan I komme afsted for kr. 3.777,- med Lufthansa og Singapore Airlines med udrejse 17/7 og hjemrejse 31/7. Finnair via Helsinki har priser i sommerferien på kr. 5.238,- og opefter. Find alle flybilletterne her.

 

Fra Aalborg

Fra Aalborg er det stadig ret dyrt – generelt ligger prisen på kr. 7.200,- og opefter, men med afrejse 24/7 og hjemrejse 7/8 har SAS og Thai Airways billetter til kr. 6.496,-.

Kan I klare 2 stop, men stadig med forholdsvis kort rejsetid, er der billetter til kr. 5.103,- med SAS og Lufthansa via København og München med udrejse 3/7 og hjemrejse 17/7. Find alle flybilletterne her.

 

Få en skræddersyet rejse

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Se mere om, hvor vejret er godt i Thailand om sommeren i dette indlæg, og vil I prøve noget helt andet, så læs om øerne ved Malaysias østkyst. Og husk også, at Bali faktisk har højsæson i sommerferien – se mere om rejser til Bali.

Forslag til sommerrejser
Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai), Hua Hin
Hintok River Camp (River Kwai), Khao Sok, Koh Phangan og Koh Samui
Luksus på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *