Flybilletter til Bangkok i sommerferien 2020 – fra kr. 3792,-

Så er det blevet tid til endnu et pristjek på flybilletter fra Danmark til Bangkok i skolernes sommerferie. Nedenstående priser/billetter er alle med gode forbindelser med kun kort rejsetid og ét stk. indchecket bagage. Husk som altid, at lege lidt med datoerne – der kan være mange penge at spare.

Værd at bemærke i dette pristjek:
København-Bangkok med Turkish Airlines til kr. 3792,-
København-Bangkok med Thai Airways’ direkte rute til kr. 4435,-
Billund-Bangkok med Turkish Airlines til kr. 4191,-

 

Fra København

Fra København er Turkish Airlines via Istanbul billigst lige nu – prisen er kr. 3792,- f.eks. med udrejse 1/7 og hjemrejse 15/7. Flere flyselskaber er kun lidt dyrere – f.eks. Finnair (via Helsinki), der har billetter til kr. 4071,- på mange datoer – f.eks. med udrejse f.eks. 8/7 eller 15/7 og hjemrejse 22/7 eller 29/7.

Vil I flyve direkte har Thai Airways lige nu priser på kr. 4435,- med udrejse f.eks. 22/7 og hjemrejse 5/8 –  generelt ligger prisen mellem kr. 4435,- og kr. 5318,- for denne rute. Find alle flybilletterne her.

 

Fra Billund

Fra Billund er det Turkish Airlines, der er billigst, men kun med få afgange i begyndelsen af ferien. Her ligger prisen på kr. 4191,- f.eks. med udrejse 1/7 og hjemrejse 15/7. Sidst på måneden er der billetter med Turkish Airlines til kr. 4686,- men generelt ligger prisen over kr. 5000,-. Finnair (via Helsinki), der var billig ved sidste tjek har skruet prisen gevaldigt op. De billigste billetter findes sidst i sommerferien – f.eks. med udrejse 15/7 og hjemrejse 28/7 er prisen kr. 4839,-Find alle flybilletterne her.

 

Fra Aalborg

Fra Aalborg er SAS/Thai Airways via København billigst – prisen er kr. 6077,- med udrejse f.eks. 1/7 og hjemrejse 15/7, men generelt koster billetterne over kr. 6500,- med denne rute.

Kan I klare 2 stop, men stadig med en samlet rejsetid på under 20 timer, er der billetter til kr. 4900,- med Turkish Airlines via København og Istanbul – f.eks. med udrejse 3/7 og hjemrejse 15/7 – på andre datoer er der billetter til kr. 5090,-. Find alle flybilletterne her.

 

Få en skræddersyet rejse

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Læs mere om, hvor vejret er godt i Thailand om sommeren i dette indlæg, og vil I prøve noget helt andet, så læs om øerne ved Malaysias østkyst. Og husk også, at Bali faktisk har højsæson i sommerferien – se mere om rejser til Bali.

Forslag til sommerrejser
Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai), Hua Hin
Hintok River Camp (River Kwai), Khao Sok, Koh Phangan og Koh Samui
Luksus på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *