Flyv direkte til Bangkok med Thai Airways i januar for kun kr. 4.200,-

Lige nu er har Thai Airways uhørt billige flybilletter med den direkte rute fra København til Bangkok, men der er også attraktive billetter til Phuket.

 

Til Bangkok

Prisen på kr. 4.200,- er fundet med udrejse f.eks 16/1 og hjemrejse 30/1. Der er flere andre datoer med samme pris senere på måneden, men ellers ligger billetterne til ca. kr. 4.660,- og kr. 5065,- , der bestemt også er attraktive priser.

Også i vinterferien er det lige nu billigt med Thai Airways. For få uger siden lå prisen på over kr. 8.000,-, men med udrejse f.eks. 6/2 og hjemrejse 20/2 ligger prisen nu på kun kr. 5.040,-

 

Til Phuket

Skal I til Phuket, Khao Lak eller på et lækkert øhop, så er der også fra København til Phuket gode priser med Thai Airways. I kan både flyve direkte fra København til Phuket og hjem via Bangkok eller via Bangkok på både ud- og hjemrejse. Sidstnævnte er billigst. Her har jeg fundet billetter til kun kr. 4.760,- f.eks. med udrejse 16/1 og hjemrejse 30/1.

I vinterferien kan I få billetter til kr. 5.560,- f.eks. med udrejse 6/2 og hjem igen 20/2.

Husk som altid at være fleksibel med ud- og hjemrejsedatoer – der kan være mange penge st spare.

 

Få et uforpligtende tilbud på jeres rejse

Vil I have et uforpligtende tilbud på Danmarks bedste rejser til til Thailand, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der personligt har besøgt alle de steder, de sender gæsterne hen. Med håndplukkede hoteller og rådgivning i topklasse får I en personlig rejse efter jeres ønsker.

Priserne er altid lavere end hos andre rejsebureauer – test os gerne og få et uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand og Sydøstasien. Kontakt mig her eller se mere om rejserne til Thailand.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *