Flyv til Bangkok med Turkish Airlines i skolernes vinterferie for kr. 2.695,-

Bedst som man troede at priserne ikke kunne komme længere ned i skolernes vinterferie omkring uge 7, så har Turkish Airlines søsat en kampagne med superbillige flybilletter til bl.a. Thailand.

Lige nu kan I flyve fra København til Bangkok for kun kr. 2.695,-  – f.eks. med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2.

Med andre ord: Skal I holde vinterferie i Thailand eller et andet sted i Sydøstasien, så er det nu I skal booke flybilletter.

Ovenstående priser er selvfølgelig med en god forbindelse via Istanbul. Det er ganske enkelt en fantastisk pris, og Turkish Airlines skal have de største anbefalinger herfra.

Fra Bangkok har I et hav af muligheder for at få en fantastisk ferie i Thailand og/eller Sydøstasien. I kan snuppe en badeferie, tage på øhop eller den helt store rundrejse.

I er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på jeres rejse via min samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden), der selv har besøgt alle de steder og hoteller, de sender deres gæster hen – se mere om rejserne her.

I kan selvfølgelig også booke fly og hotel selv – hvad med f.eks. fly og 13 nætter på Ramayana Koh Chang Resort & Spa for blot kr. 5.840,- pr. person inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Det er i vinterferien!

Er I en familie på to voksne og to børn mellem 2 og 11 år, kan I få fly og 13 nætter på det familievenlige Novotel i Hua Hin for kr. 5.310,- pr. person. Det er inklusive morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling.

Der er som altid et hav af andre muligheder – det er bare om at søge løs efter flybilletter og gode hoteltilbud.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *