Formel 1 i Abu Dhabi og luksus i Dubai – fra kr. 13.499,-

Så har vi mulighed for at tilbyde en fantastisk kombinationsrejse med Formel 1 og lækker luksus i Dubai. I 6 dage (5 nætter) står den på Formel 1 i Abu Dhabi og alt hvad imponerende Dubai kan byde på. Det er sæsonens sidste Formel 1-løb, der afholdes på Yas Marina Circuit 1. december.

Der er afgang fra København eller Hamborg den 27. november og hjemrejse den 1. december. Vil I have lidt mere ud af jeres tur til Dubai og Abu Dhabi, så har vi andre Formel 1-pakker – se længere nede på siden.

 

Dette er inkluderet i rejsen

• Fly t/r fra København eller Hamborg til Dubai med Emirates
• Transfer t/r mellem lufthavn og hotel
• 5 nætter på Canal Central Business Bay i Dubai
• Morgenmad
• Transfer mellem hotel og Formel 1-bane
• 2-dages tribunebillet lørdag og søndag
• Aftenarrangement med Kevin Magnussens højre hånd Jesper Carlsen
• Tilgængelig guide på hele rejsen

Pris fra kr. 13.499,- pr person*

 

Andre Formel 1-pakker

Alle Formel 1-pakker inkluderer ovenstående, men hoteller og rejsens længde varierer. Husk, vi laver også rejser til Dubai uden Formel 1 eller I kan tage et stop i byen i forbindelse med en rejse til Østen.

Formel 1 og Dubai – denne rejse er på 8 dage, der alle tilbringes på Canal Central Business Bay i Dubai. Afrejse 27. november og hjemrejse 4. december. Fra kr. 14.999,- pr. person.

Formel 1 og Dubai Luksustur – også denne rejse er på 8 dage – her tilbringer I 5 nætter på Canal Central Business Bay og 2 nætter på det lækre Royal Central Hotel The Palm. Afrejse 27. november og hjemrejse 4. december. Fra kr. 15.999,- pr. person.

Formel 1 og Dubai Luksustur med badeferie – 11 dages rejse med 7 nætter på Canal Central Business Bay i Dubai og 3 nætter på Royal Central Hotel The Palm. Afrejse 27. november og hjemrejse 7. december. Fra kr. 17.499,- pr. person.

Formel 1 og Dubai Luksustur med badeferie – 11 dages rejse med 5 nætter på Canal Central Business Bay i Dubai og 5 nætter på Royal Central Hotel The Palm. Afrejse 27. november og hjemrejse 7. december. Fra kr. 18.499,- pr. person.

 

Tag med på udflugt

Vores Formel 1-pakker giver mulighed for at opleve alt det Dubai har at byde på. Her er shopping og temaparker i verdensklasse, og så kan I få masser af sol og varme på byens dejlige strande.

I kan også tage med på udflugt, som vi gerne booker for jer. Besøg Dubai Autodrome, hvor I kan prøvekøre en Ferrari eller Porsche, tag med ud i ørkenen og kør i sanddynerne, snup en byrundtur, der kommer forbi alle de store seværdigheder eller hvad med en Sunset Cruise, hvor I oplever Dubai by Night?

 

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Vores pakker udbydes i samarbejde med Unique Travel (medlem af Rejsegarantifonden) og kan kun i begrænset omfang ændres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *