Bangkok, Floathouse (River Kwai), Khao Sok, Koh Tao og Koh Samui – fra kr. 16.570,-

Storby, enestående natur og fantastiske paradisstrande venter på denne 19-dages rejse, der er fuld af oplevelser og som uden tvivl giver minder for livet.

I begynder rejsen i hektiske Bangkok, der er proppet med oplevelser. Smukke templer, hyggelige kanaler og farverige markeder er blot nogle af dem.

Næste stop er legendariske River Kwai, hvor I skal bo på det charmerende Floathouse. I fortsætter mod syd til Khao Sok Nationalpark. Herefter står den på smukke øer på først Koh Tao og senere Koh Samui, der er sidste stop på den indholdsrige rejse.

Dette rejseforslag kan selvfølgelig ændres så det passer jer – kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse – også hvis I har helt andre ønsker end nedenstående.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (3 nætter)
Ved ankomst i Bangkok lufthavn møder I jeres chauffør, der kører jer til hotellet. Som nævnt har Thailands hovedstad et overflødighedshorn af oplevelser – I kan gå på opdagelse i byen på egen hånd eller lade os arrangere udflugter.

Floathouse – River Kwai (3 nætter)
Så til det smukke historiske område ved River Kwai. I skal bo på det fantastiske Floathouse, der ligger naturskønt ved den berømte flod. De flydende flåder er som et hotelværelse, men beliggenheden er helt unik.

River Kwai byder på masser af spændende oplevelser. Udover historien om byggeriet af broen over floden Kwai kan I se vandfald, besøge grotter, spotte fugle eller tage en tur ud i det blå med kajak eller mountainbike.

Khao Sok Nationalpark (3 nætter)
Nu går rejsen mod syd til Khao Sok Nationalpark og en af verdens ældste regnskove. Også her er indkvarteringen ganske særlig. I skal både bo i tree house i trætoppene og en nat på flåder på Chow Lan-søen. Sublime oplevelser, hvor I kommer helt tæt på den fantastiske natur. I nationalparken er der mulighed for en lang række udflugter.

Koh Tao (5 nætter)
Fra jungle og smukke naturoplevelser til hvide sandstrande og krystalklart vand. Næste stop på rejsen er dejlige Koh Tao, hvor I skal bo på det dejlige Sensi Paradise Resort. Koh Tao er frodig og kuperet, men langs kysten finder I rigtig lækre sandstrande. Et perfekt sted at komme ned i tempo.

Koh Samui (3 nætter)
Rejsen afsluttes på Koh Samui, der ligger en 1 times sejltur fra Koh Tao. Koh Samui er væsentlig mere udviklet, og her er mange muligheder for aktiviteter og udflugter. Det er også en ø med god shopping, skønne restauranter og selvfølgelig lækre sandstrande. I skal bo på Baan Chaweng Resort, der ligger ud til stranden i Chaweng.

Fra Koh Samui kan I tage en bådtur til den utrolig smukke Ang Thong Nationalpark, der består af en lang række skovklædte øer. Her har I mulighed for at sejle i kajak og snorkle i det smukke øhav, der gemmer på masser af farvestrålende fisk.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Bangkok tur/retur
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller
• Al transport på rejsen – fly, bil, van, båd og færge

Pris fra kr. 16.570,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

6 comments

  1. hej

    Kunne godt tænke mig et tilbud på denne rejse .
    vi er to personer og vil gerne afsted d.7 el 8 juli og tre uger frem

    1. Hej Trine. Selvfølgelig kan du få et tilbud – jeg har sendt dig en mail. God weekend. Mange hilsner fra Carsten

  2. Send mig gerne et tilbud på denne rejse for én voksen og to børn på hhv 9 og 10 år med afgang i slutningen af juni og i 3 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *