Hot lige nu – se hvilke rejsemål, der sælger godt i øjeblikket

Der er fuld fart på salget af rejser. Ikke kun til vinter, men også til sommerferien 2019. Men hvad er det, der bliver booket lige nu? Det har jeg taget et kig på her, hvor det først og fremmest er helt tydeligt, at kunderne bruger lidt flere penge og booker dyrere rejser.

 

1. Malaysia og Borneo

Et af de lande, der er rigtig hotte i øjeblikket er Malaysia. Det er som om, at mange har fået øjnene op for det spændende land, der både kan besøges sommer og vinter. Øer som f.eks. Langkawi og Penang er bedst om vinteren, mens Borneo og østkysten har mest sol om sommeren.

Faktisk kan øer som Sibu, Tioman og Perhentian kun besøges i sommermånederne, og her finder du ægte bountyøer med pudderhvide paradisstrande. Se mere om øerne i indlægget Sol i sommerferien: Prøv paradisøerne ved Malaysias østkyst. Borneo med de fantastiske naturoplevelser sælger også godt og afspejler fint tendensen med, at vi bruger flere penge på rejser.

Malaysia har som nævnt rigtig skønne strande, men der er mere at komme efter. F.eks. den hektiske hovedstad Kuala Lumpur, den ældgamle regnskov i Taman Negara og det herlige landskab ved Cameron Highlands. Se mere om vores rejser til Malaysia eller rejsen Kuala Lumpur, Langkawi og Koh Lipe.

 

2. Øerne i Thailand

Thailand er stadig lige populær og i øjeblikket er det især Koh Chang og Koh Kood, der sælger godt. Ikke overraskende med tanke på vores prisbillige bestseller Bangkok, Koh Kood og Koh Chang – en 15-dages rejse til de skønneste strande, hvor prisen starter helt nede i kr. 9.725,- pr. person.

Også det sydlige Thailand er meget efterspurgt. F.eks.  øhop i Andamanhavet – se eventuelt rejseforslagene Koh Lanta og Koh Ngai og Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe, hvis du også er til verdensklassestrande. Følger mønsteret de sidste par år, så kommer der først rigtig gang i salget af rejser til Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan senere. Øerne i den vestlige del af Thailandbugten er blevet superpopulære om sommeren – se f.eks. rejsen Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui.

 

3. Vietnam

Selvfølgelig. Vietnam er fantastisk spændende og absolut et af mine yndlingsrejselande. Lige nu sælger Vietnam godt, og vil I have det hele med, så se nærmere på denne 22-dages rejse fra nord til syd. Den klassiske rejse gennem Vietnam kan også sagtens klares på kortere tid, men det kan blive svært at vælge fra når landet byder på steder og seværdigheder i verdensklasse: Sapa, Halong Bugten, Hanoi, Hue, Hoi An og Ho Chi Minh City for blot at nævne nogle.

Vietnam kan sagtens besøges om sommeren – den nordlige og centrale del af landet har godt vejr frem til august/september – måske en idé til sommerferien 2019? Se mere om vores rejser til Vietnam.

 

4. Bali

Som med Thailand er Bali et rejsemål danskerne aldrig bliver trætte af. Rejsebranchen oplevede generelt et fald i antallet af solgte rejser efter først vulkanudbruddet på Bali og det senere jordskælv på Lombok. Men nu er Bali så småt ved at være tilbage. Helt forståeligt. Her finder du alt det, der skal til for en fantastisk ferie – uanset om du er til natur, kultur, strande eller lækker mad, så finder du det her.

Og hvad med f.eks. at kombinere Bali med et besøg hos komodovaranerne eller en trekkingtur til Mount Rinjani på Lombok? Der er masser af andre muligheder på Bali og Naboøerne, der har bedst vejr i sommermånederne. Vil du opleve tre øer på samme rejse, så se nærmere på rejsen Bali, Gili Meno og Lombok, men du kan få din rejse til Bali som du vil.

 

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk, hvis I vil have et uforpligtende tilbud på jeres rejse eller ønsker inspiration og rejseforslag. Vi laver skræddersyede rejser efter jeres ønsker og budget og sørger for, at rejsen bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Se mere om Rejser til ThailandRejser til VietnamRejser til MalaysiaRejser til BaliRejser til Sri LankaRejser til Cambodja

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *