Book vinterens rejse til Thailand nu – rejseforslag og inspiration

Der er fuld fart på salget af rejser til Thailand og Sydøstasien til vinter. Mange har brugt efterårsferien til at planlægge vinterferien, og det er også ved at være tid til at booke, hvis I har særlige krav og ikke mindst vil have en billig flybillet.

I kan altid selv booke fly og hotel online, men ønsker I at have alt planlagt hjemmefra, så sidder min samarbejdspartner og jeg klar med forslag og inspiration til jeres rejse, som vi selvfølgelig giver et uforpligtende tilbud på. Husk, I er altid velkommen til at teste os på prisen!

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk eller se mere om rejserne her. Du kan også lade dig inspirere af nedenstående rejser, som tidligere gæster har booket og som kan laves præcis, som I ønsker.

 

Bangkok, Koh Kood og Koh Chang

Den populære 15-dages rejse, hvor I først skal opleve Thailands fantastiske hovedstad Bangkok og bagefter bo ved stranden på både Koh Kood og Koh Chang, der begge er pragtfulde paradisøer i Thailandbugten. Vores bestseller, som vi kan lave til en rigtig god pris. Se mere om rejsen her.

 

Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe

Et lækkert 15-dages øhop til nogle af Thailands bedste strande. På alle øer bor I ved stranden og som altid på håndplukkede hoteller, som vi selv var besøgt. Det her er rejsen for sol- og strandelskere! Se mere om rejsen her.

 

Koh Lanta og Koh Ngai

To lækre øer i Andamanhavet venter med dejlige strande og en tilbagelænet atmosfære. Et perfekt valg, hvis ferien i Thailand bare skal være fred og ro på skønne hoteller og lækre sandstrande. Se mere om rejsen her.

 

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan

Først oplever I hovedstaden Bangkok, hvor der er mad, shopping og oplevelser i verdensklasse. Så rejser I sydpå til de dejlige øer Koh Samui og Koh Phangan, hvor I begge steder skal bo på strandhoteller håndplukket af os. Se mere om rejsen her.

 

Nordthailand, Bangkok, Khao Sok, Koh Tao og Koh Samui

Fantastisk oplevelsesrig 22-dages rejse, hvor I først besøger spændende Nordthailand og derefter pulserende Bangkok. Herefter går turen sydpå til smukke Khao Sok Nationalpark, hvor I skal bo i junglen. Rejsen slutter på Koh Tao og Koh Samui, der begge har skønne strande. Se mere om rejsen her.

 

Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe

Romantik og store oplevelser er i højsædet på denne 17-dages rejse, der byder på fantastiske oplevelser. I starter i Bangkok og kører derefter til River Kwai, hvor I skal bo i romantiske Floathouse på floden. Nu går turen til nogle af Thailands bedste strande – først Koh Ngai og derefter Koh Lipe, hvor I bor i beachfront bungalow. Se mere om rejsen her.

 

Kuala Lumpur, Langkawi og Koh Lipe

Besøg Malaysia og Thailand på samme rejse. I begynder i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, der er hektisk og spændende. Så går rejsen til først Langkawi og derefter Koh Lipe, der uden tvivl har nogle af Thailands bedste strande. Se mere om rejsen her.

 

Den Store Vietnamrejse

På 22 dage rejser I rundt i fantastiske og fortryllende Vietnam. I skal selvfølgelig opleve alle de store byer og seværdigheder fra nord til syd: Hanoi, Sapa, Halong Bay, Hoi An, Ho Chi Minh City og afsluttende badeferie på Phu Quoc. Se mere om rejsen her.

 

Se mere her: Rejser til ThailandRejser til VietnamRejser til BaliRejser til MalaysiaRejser til Sri Lanka