Inspiration og rejseforslag til jeres vinterrejse

Ønsker I at have fly, hotel og transport planlagt hjemmefra, så sidder vi klar med forslag og inspiration til jeres rejse, som vi selvfølgelig giver et gratis og uforpligtende tilbud på. Husk, I er altid velkommen til at teste os på prisen!

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk eller se mere om rejserne her. I kan også lade dig inspirere af nedenstående rejser, som tidligere gæster har booket og som kan laves præcis, som I ønsker.

 

Rejser til Thailand

Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Den populære 15-dages rejse, hvor I først skal opleve Thailands fantastiske hovedstad Bangkok og bagefter bo ved stranden på både Koh Kood og Koh Chang, der begge er pragtfulde paradisøer i Thailandbugten. Vores bestseller, som vi kan lave til en rigtig god pris. Se mere om rejsen her.

Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Et lækkert 15-dages øhop til nogle af Thailands bedste strande. På alle øer bor I ved stranden og som altid på håndplukkede hoteller, som vi selv var besøgt. Det her er rejsen for sol- og strandelskere! Se mere om rejsen her.

Koh Lanta og Koh Ngai
To lækre øer i Andamanhavet venter med dejlige strande og en tilbagelænet atmosfære. Et perfekt valg, hvis ferien i Thailand bare skal være fred og ro på skønne hoteller og lækre sandstrande. Se mere om rejsen her.

Bangkok, Koh Samui og Koh Phangan
Først oplever I hovedstaden Bangkok, hvor der er mad, shopping og oplevelser i verdensklasse. Så rejser I sydpå til de dejlige øer Koh Samui og Koh Phangan, hvor I begge steder skal bo på strandhoteller håndplukket af os. Se mere om rejsen her.

Khao Lak og Koh Yao Yai
Besøg to meget forskellige rejsemål på ferien. I begynder rejsen ved Khao Laks lange strande og fortsætter til rolige og autentiske Koh Yao Yai i Phang Nga-bugten. I Khao Lak har I mulighed for at tage på spændende udflugter, mens Koh Yao Yai byder på frd og ro i et enestående landskab. Se mere om rejsen her.

Nordthailand, Bangkok, Khao Sok, Koh Tao og Koh Samui
Fantastisk oplevelsesrig 22-dages rejse, hvor I først besøger spændende Nordthailand og derefter pulserende Bangkok. Herefter går turen sydpå til smukke Khao Sok Nationalpark, hvor I skal bo i junglen. Rejsen slutter på Koh Tao og Koh Samui, der begge har skønne strande. Se mere om rejsen her.

Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Romantik og store oplevelser er i højsædet på denne 17-dages rejse, der byder på fantastiske oplevelser. I starter i Bangkok og kører derefter til River Kwai, hvor I skal bo i romantiske Floathouse på floden. Nu går turen til nogle af Thailands bedste strande – først Koh Ngai og derefter Koh Lipe, hvor I bor i beachfront bungalow. Se mere om rejsen her.

Khao Sok Nationalpark, Krabi (Railay) og Koh Phi Phi
En rejse, der byder på fantastiske naturoplevelser og lækre strande. I skal bo i trætoppene i Khao Sok Nationalpark, før I tager til Krabi og en smukke Railay-halvø. En kort sejltur væk ligger Koh Phi Phi, hvor I slutter rejsen. Se mere om rejsen her.

Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Fra Thailands hektiske og spændende hovedstad kører I mod vest til River Kwai, hvor I skal bo i luksustelt ved flodbredden. Historie og smukke naturoplevelser venter ved den berømte flod, Inden I slutter rejsen på Luksuriøse Hilton Hotel i Hua Hin. Se mere om rejsen her.

 

Rejser til Vietnam

Den Store Vietnamrejse
På 22 dage rejser I rundt i fantastiske og fortryllende Vietnam. I skal selvfølgelig opleve alle de store byer og seværdigheder fra nord til syd: Hanoi, Sapa, Halong Bay, Hoi An, Ho Chi Minh City og afsluttende badeferie på Phu Quoc. Se mere om rejsen her.

Vietnam fra nord til Syd
Den klassiske rundrejse fra nord til syd i fantastiske Vietnam. I skal bl.a. opleve hovedstaden Hanoi, overjordiske Halong Bay, kejserbyen Hué, charmerende Hoi An, hektiske Ho Chi Minh City og kan fordøje alle indtrykkene på Phu Quoc’s dejlige strande. Se mere om rejsen her.

Nord- og Centralvietnam
Pulserende byliv, enestående naturoplevelser og hyggelige og historiske Hoi An er ingredienserne i denne populære rejse, der begynder i Hanoi. Herefter står den på smuk natur til vands og til lands. Først i Halong Bay og derefter i legendariske Sapa. Til slut besøger I lille Hoi An, der byder på strande, shopping og lækker mad. Se mere om rejsen her.

 

Rejser til Malaysia og Thailand

Kuala Lumpur, Langkawi og Koh Lipe
Besøg Malaysia og Thailand på samme rejse. I begynder i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, der er hektisk og spændende. Så går rejsen til først Langkawi og derefter Koh Lipe, der uden tvivl har nogle af Thailands bedste strande. Se mere om rejsen her.

 

Se mere her: Rejser til ThailandRejser til VietnamRejser til BaliRejser til MalaysiaRejser til Sri Lanka