Khao Lak og Koh Yao Yai – 14 dage fra kr. 13.400,- inkl. fly, hoteller og transport

To skønne steder i Thailand, der nok er forskellige, men alligevel har noget til fælles. Først og fremmest finder I fred og ro langt væk fra de mere populære turistområder, men begge steder skal I også bo et stenkast fra stranden.

Denne 14-dages rejse (12 overnatninger) starter i Khao Lak, hvorefter I kører og sejler til Koh Yao Yai. Rejsen kan selvfølgelig laves så den passer jeres ønsker og kombineres med andre rejsemål i hele Sydøstasien. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Khao Lak (7 nætter)
Fra lufthavnen kører I til hotellet i Khao Lak. I skal bo på et skønt charmerende resort helt ned til stranden. I kan vælge bare at slappe af, men også kombinere opholdet i Khao Lak med nogle dage i Khao Sok Nationalpark.

Her kan I f.eks bo i trætoppene eller på tømmerflåde på søen – en fantastisk oplevelse! I kan også tage en udflugt til Similanøerne, der har helt fantastiske strande og Thailands bedste dykning og snorkling.

Khao Lak har masser af restauranter og lidt shopping, men udvalget er langt fra så stort som i Thailands mere populære turistområder. Her er mere fredeligt og nogle vil nok sige væsentligt mere behageligt. Der er med andre ord masser af tid til hinanden og til at tage på opdagelse i denne del af Thailand.

Koh Yao Yai (5 nætter)
Tid til hinanden får I i høj grad også på pragtfulde Koh Yao Yai. I bliver hentet af jeres chauffør for at køre til den lille havn, hvor båden til Koh Yao Yai sejler. Koh Yao består af to øer, og selvom Koh Yao Yai er den største, så er det også den mindst turistede.

I skal bo i en skøn bungalow med rainshower som ligger tæt på stranden. Koh Yao Yai indbyder til ren afslapning, men I kan f.eks. tage en sejltur i den smukke Phang Nga-bugt med de karakteristiske kalkstenstoppe eller gå i land på Koh Hong med de lækre sandstrande.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur/retur fra København til Thailand
• Alle overnatninger
• Al transport mellem lufthavne/hoteller

Pris fra kr. 13.400,- pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.