Khao Sok Nationalpark, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi – fra kr. 13.400,-

Jungle og lækre strande venter på denne 15-dages rejse i det sydlige Thailand. I lander i Phuket Lufthavn og fortsætter til den fantastiske regnskov i Khao Sok Nationalpark. Et par timers kørsel og en kort sejltur fra junglen ankommer I til badeparadiset Railay i Krabi for at slutte rejsen på en af Koh Phi Phis rolige strande.

Rejsen kan bookes som den eller tilpasses jeres ønsker. Kontakt mig for et gratis og uforpligtende tilbud på info@thailandrundt.dk eller se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Khao Sok Nationalpark (3 nætter)
Jeres chauffør venter i Phuket Lufthavn, og få timer senere befinder I jer i trætoppen på enestående Our Jungle House. Det dejlige resort midt i Khao Sok Nationalpark giver mulighed for at komme rigtig tæt på naturen, og det er en unik oplevelse at bo i trætoppene.

I kan tage med på flere forskellige udflugter i regnskoven – bl.a. vandreture, kano på floderne eller måske et besøg til Cheow Lan-søen med de magiske klipper, der synes at skyde op af vandet.

Railay – Krabi (6 nætter)
Fra Khao Sok Nationalpark bliver I kørt til Krabi, hvorfra I sejler til Railay-halvøen. Her venter det skønne Sand Sea Resort, der er jeres hjem de næste seks nætter. Halvøen ligger lidt isoleret, og her finder I et par lækre strande, bl.a. Phra Nang Beach, der flere gange er kåret som en af verdens smukkest beliggende.

Dagene kan bruges til afslapning, men det tager kun 10 minutter i båd til turistbyen Ao Nang og 20 minutter til mere autentiske Krabi By. Begge steder kan I shoppe eller booke udflugter til seværdighederne i omegnen – f.eks. templer, nationalparker og den smukke Phang Nga-bugt med det næsten overjordiske landskab man så ofte ser på billeder.

Koh Phi Phi (4 nætter)
En kort sejltur fra Railay ligger Koh Phi Phi, hvor I skal bo i egen bungalow på dejlige Phi Phi Relax Resort. Hotellet ligger direkte på en af øens roligere strande, og det giver et helt andet indtryk af den naturskønne ø end det hektiske centrum, hvor der er liv og glade dage.

I kan nyde de sidste dage på Phi Phi Relax Resort eller tage på snorkelture i det krystalklare Andamanhav. Selve hovedbyen nås med longtailbåd, og her er der et stort udvalg af barer og restauranter. Når rejsen er slut bliver I sejlet til Phuket, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Phuket tur/retur
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller
• Al transport på rejsen – bil, van og båd

Pris fra kr. 13.400,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.