Klassiske Vietnam – 15 dage fra nord til syd

Rejs gennem Vietnam og oplev nogle af landets absolut mest spændende byer og seværdigheder. I starter i Hanoi og skal besøge smukke Sapa og den imponerende Halong Bay, før I tager til charmerende Hoi An for at slutte i Ho Chi Minh City med afstikkere til Cu Chi-tunnellerne og det frodige og pulserende mekongdelta.

Det er en rejse, der er sprængfyldt med oplevelser, og I kommer til at se spændende markeder, opleve vidunderlige natur, spise fremragende mad og meget meget mere.

Rejsen er lavet af Det Danske Rejsebureau i Hanoi (se mere om bureauet her), der om nogen ved, hvad der skal opleves i Vietnam. Nedenstående er en rejse som I kan booke som den er, men selvfølgelig kan tilpasses jeres ønsker.

 

Rejseplan

Hanoi
Ankomst til fantastiske Hanoi, hvor I skal med på en spændende byrundtur i den vietnamesiske hovedstad. I skal bl.a. se Tran Quoc Pagoden, Den Ensøjlede Pagode, Ho Chi Minh’s Mausoleum, Litteraturtemplet og Hoan Kim-søen. Senere skal I prøve kræfter med det vietnamesiske køkken, som de lokale spiser det. I tager med en lokal guide rundt i den gamle bydels handelsgader for at smage på de skønne lækkerier. En meget spændende oplevelse, som du har svært ved at gøre på egen hånd. 

Halong Bay
Afhentning på hotellet og kørsel til Halong Bugten, hvor I skal overnatte på skibet. Halong Bugten er et af verdens absolut smukkeste landskaber med klipper, grotter og gemte bugter. I vågner op i den smukke Halong Bugt og ved middagstid kører I til togstationen for at tage nattoget til Sapa.

Sapa
Tidlig morgen ankommer I til Lao Chai, hvor en chauffør venter på jer. I bliver kørt til Sapa for at spise morgenmad inden den 12 km lange trekkingtur starter. I møder etniske minoriteter og skal overnatte i et homestay. På dag 2 skal I gå otte kilometer, og undervejs ser I vandfald og skal møde bjergstammerne. Efter aftensmad kører I til togstationen for at tage nattoget tilbage til Hanoi.

Hoi An
Ankomst i Hanoi tidlig morgen. Taxi til hotellet, hvor I senere bliver hentet og kørt til lufthavnen for at flyve til Da Nang. Her venter jeres chauffør, der kører jer til dejlige Hoi An i det centrale Vietnam. I Hoi An skal I på cykel- og gåtur i byen og omegnen. Først tager I til en landsby udenfor byen for at møde de lokale. Efter en tur ned ad floden tilbage til Hoi An er det tid til en vandretur gennem den historiske by.

I skal også en tur på landet. Med motorcykel eller bil skal I opleve Hoi An’s omegn. Det er en del af Vietnam, hvor kun få turister kommer. Dagen byder på små landsbyer, pragtfulde udsigter og My Khe, der bliver betragtet som en af verdens smukkeste strande. I overnatter på et guesthouse.

Ho Chi Minh City
Næste stop er Ho Chi Minh City, hvor I skal på byrundtur i Ho Chi Minh City og en tur til de berømte Cu Chi-tunneller, hvor I skal se, hvordan Viet Cong gemte sig for fjenden under jorden. I skal også besøge Mekongdeltaet, der kaldes Vietnams spisekammer. I tager bl.a. på bådtur, til et lokalt fiskemarked og så kommer I tæt på vietnameserne i de små landsbyer. I overnatter i Can Tho.

Efter besøget ved Mekongdeltaet tager I tilbage til Ho Chi Minh City. Rejsen slutter og turen går nu hjem til Danmark.

 

Inkluderet i prisen

• Alle overnatninger
• Alle transfer til/fra hotel/lufthavne
• Indenrigsfly
• Alle nævnte ture med engelsktalende guide
• Alle ture med privat guide (undtagen Halong Bay)
• Dansk kontaktperson under hele rejsen

Pris fra 1.611 USD,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen er lavet af Det Danske Rejsebureau i Hanoi og kan tilpasses jeres ønsker. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål.

Vil I hellere booke jeres rejse til Vietnam hos et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden) – så se mere her.