Klassiske Vietnam fra nord til syd – 19 dage fra kr. 14.900,-

Rejs gennem Vietnam og oplev nogle af landets absolut mest spændende byer og seværdigheder på denne 19-dages rejse. I starter i Hanoi og skal besøge imponerende Halong Bay, før I tager til Hué og charmerende Hoi An i det centrale Vietnam.

I flyver derefter til landets største by Ho Chi Minh City og afslutter rejsen langs stranden i Phan Thiet, der er et perfekt sted at fordøje alle indtrykkene. Det er en rejse, der er sprængfyldt med oplevelser, og I kommer til at se spændende markeder, opleve vidunderlig natur, spise fremragende mad og meget meget mere.

Rejsen kan selvfølgelig laves præcis som I ønsker – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Hanoi (3 nætter)
Rejsen begynder i Vietnams hovedstad, hvor I selvfølgelig skal bo centralt i byen tæt på shopping og alle de fantastiske spisesteder. Hanoi er en by fuld af oplevelser, og de mest kendte seværdigheder tæller bl.a. Tran Quoc Pagoden, Den Ensøjlede Pagode, Ho Chi Minh’s Mausoleum, Litteraturtemplet og Hoan Kim-søen. I kommer med garanti ikke til at kede jer – Hanoi har masser af liv, og der er hele tiden noget nyt at kigge på.

Halong Bay (2 d/1 n cruise)
Fra Hanoi kører chaufføren jer til mageløse Halong Bay, der har et af verdens absolut smukkeste landskaber med klipper, grotter og gemte bugter. I sejler ud i bugten på et 2-dages cruise og har fuld forplejning inkluderet. Det er muligt at besøge Halong Bay på en endagstur fra Hanoi, men de rolige morgener i bugten er noget særligt og en oplevelse I ikke må snyde jer selv for.

Hué (2 nætter)
Tilbage på land tager I med nattog (det er også muligt at flyve) fra Hanoi til den gamle kejserby Hué i det centrale Vietnam, hvor I har én overnatning.

Hué var hjem for Vietnams kejsere, og her kan I besøge Den Forbudte By og det enorme citadel, der desværre led svære skader under TET-offensiven i 1968. I skal også smage byens lækre mad, der betragtes som den bedste i Vietnam, og det siger noget!

Hoi An (3 nætter)
Der er kun et par timers kørsel fra Hué til Hoi An, der uden tvivl er Vietnam hyggeligste by. Den gamle historiske bymidte, der engang var hjem for japanske og kinesiske handelsrejsende, er lukket af for trafik og et pragtfuldt sted at gå på opdagelse i Hoi Ans mange cafeer, restauranter og forretninger. Byen ligger ud til floden, hvor I kan tage på sejltur forbi fiskere og landsbyer.

Ho Chi Minh City (2 nætter)
Vietnams største by er et overflødighedshorn af store oplevelser. Her finder I en lang række smukke bygninger opført af franskmændene, men det gamle Saigon er også god shopping, lækker mad og et sted, hvor I kan lære mere om Vietnamkrigen.

Ho Chi Minh City er i hastig udvikling, og her møder gamle markeder store moderne shoppingcentre, og de traditionelle gadekøkkener har fået konkurrence af fancy restauranter. En dagsudflugt væk ligger i øvrigt en lang række rigtig interessante seværdigheder som f.eks. Cu Chi-tunnelerne og Mekongdeltaet.

Phu Quoc (5 nætter)
Rejsen slutter på paradisøen Phu Quoc, hvor I skal bo på et hyggeligt resort. Phu Quoc har en stribe fremragende strande, og det er et perfekt sted at fordøje alle indtrykkene og bare komme ned i tempo.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Vietnam – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Hanoi og hjem fra Ho Chi Minh City
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller udvalgt af os
• 2-dages cruise i Halong Bay
• Al transport på rejsen – bil, van, tog og fly

Pris fra kr. 14.900,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.