Koh Lanta og Koh Ngai fra kr. 12.100,- inkl. fly, transport og håndplukkede hoteller ved stranden

Til jer, der ønsker en rejse, hvor nøgleordet er afslapning på hvide sandstrande under den thailandske sol, så vil de to tropeøer Koh Lanta og Koh Ngai være helt perfekte.

Også børnefamilier vil med fordel kunne vælge denne 14-dages rejse. Der er forholdsvis kort transporttid og begge overnatningssteder er håndplukkede og ligger helt ud til stranden.

Nedenstående er som altid blot et rejseforslag som tidligere gæster har syntes rigtig godt om, men rejsen kan tilpasses jeres ønsker. I kan tilbringe nogle dage i Bangkok, tilføje nætter på øerne eller kombinere med andre rejsemål i Thailand og Sydøstasien – valget er jeres.

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud – vi har rådgivning og kundeservice i topklasse – se mere om vores rejser her.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Koh Lanta
Via Bangkok lander I i Krabi Lufthavn. Her bliver I modtaget af chaufføren, der kører jer til Koh Lanta. Turen tager halvanden times tid og inkluderer en kort færgetur, før I står på vidunderlige Koh Lanta, der er jeres hjem de næste syv nætter.

I skal bo på det skønne Lanta Castaway Beach Resort, der ligger helt ud til havet. På værelserne er der bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. På Koh Lanta kan I nyde den dejlige swimmingpool, gå ture på stranden eller måske udforske Old Town, der er en lille charmerende by med god shopping.

Koh Ngai
Fra Koh Lanta bliver I sejlet til Koh Ngai, hvor I igen skal bo lige ud til stranden. Denne gang på det skønne Thanya Beach Resort, der bl.a. har børnepool, swimmingpool, strandbar og restaurant. Koh Ngai er en mindre ø med fokus på afslapning, lækre strande og kvalitetstid med dem du holder af.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur/retur fra København til Krabi
• 7 overnatninger på Anda Lanta Resort på Koh Lanta
• 5 overnatninger på Thanya Beach Resort på Koh Ngai
• Al transport med bil, færge og speedbåd

Pris fra kr. 12.100,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

2 comments

    1. Hej Lars. Vi laver skræddersyede rejser, så du kan rejse hvornår du vil. Prisen afhænger af bl.a. sæson og afrejselufthavn.

      Mange hilsner fra Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.