Koh Samui & Koh Madsum – to drømmeøer fra kr. 8.773,-

Bryllupsrejse, romantisk getaway eller måske vil I bare ikke gå på kompromis med jeres drømmerejse. Uanset hvad, der er målet med jeres rejse til Thailand, så er denne kombination lige noget for jer. I skal bo på Koh Madsum og Koh Samui – begge steder på lækre hoteller, der er som skabt til romantik og afslapning. Nyd et ægte tropeparadis omgivet af hvide sandstrande og turkisblåt vand.

Rejsen er som udgangspunkt på 7 dage/6 nætter, men I kan selvfølgelig tilkøbe ekstra nætter og få præcis den rejse, I ønsker. Det er Peter, men samarbejdspartner i Thailand, der tilbyder denne lækre rejse – læs mere om Peters Rejsebureau her.

 

Rejseplan

Koh Madsum (2 nætter)
Ankomst til Koh Samui – modtagelse i lufthavnen og transport til molen, hvorfra båden til Koh Madsum afgår (overfart ca. 30 min.). Her skal I bo på The Treasure, der er det eneste hotel på den lille ø. Inkluderet i grundprisen er private pool villa, som er lavet i naturmaterialer og falder perfekt ind i omgivelserne. Villaerne har bl.a. tv, aircondition og terrasse med pool og solsenge. The Treasure har bar, restauranter og spafaciliteter.

Koh Samui (4 nætter)
Fra Koh Madsum tager I til Koh Samui. Ved molen på Koh Samui venter chaufføren, der kører jer til Outrigger, hvor I skal bo i private pool suite, der er en 80 m² stor og lækkert indrettet suite. Outrigger ligger direkte ud til en privat strand i Hanuman Bay, og her kan I bl.a. deltage i yogakurser, få spabehandlinger, spise god mad i restauranterne eller bare slappe af i luksuriøse omgivelser.

 

Inkluderet i prisen

• 2 nætter på The Treasure i private pool villa
• 4 nætter på Outrigger i private pool suite
• Daglig morgenmad
• Bådtransfer
• Alle landtransfers (private transfers)

Rejsen starter og slutter i lufthavnen på Koh Samui, men andet kan selvfølgelig aftales. I kan booke ekstra nætter til nedsat pris og opgradere værelsestype efter ønske.

Pris fra kr. 8.773,- for to personer*

*Prisen er en frapris, når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på hotellerne. Har I andre ønsker til denne kombination eller vil have jeres helt egen drømmerejse, så er Peter selvfølgelig behjælpelig.

I kan også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål.