Kuala Lumpur, Langkawi og Koh Lipe fra kr. 12.900,- inkl. fly, hoteller og transporter

Storby og lækre strande venter på denne 14-dages rejse, der starter i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur. Herfra tager I til Langkawi inden rejsen slutter i tropeparadiset Koh Lipe i Thailand.

Rejsen kan laves som den er, men selvfølgelig også tilpasses præcis jeres ønsker. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Kuala Lumpur (3 nætter)
Spændende Kuala Lumpur er en smeltedigel af kulturer og folkeslag. Her finder I især indere, kinesere og selvfølgelig de lokale malayer, der alle lever side om side i den pulserende storby.

Kuala Lumpur har farverige markeder og skønne restauranter, men er måske mest kendt for de imponerende Petronas Twin Towers, der er byens vartegn. I omegnen kan I besøge smukke grotter, og der er ikke langt til jungle og gamle kolonibyer.

Langkawi (5 nætter)
Fra Kuala Lumpur flyver I til Langkawi, hvor I skal bo på det dejlige strandresort Holiday Villa. Øen har fine strande, men også frodig regnskov med vandfald. Rundt om Langkawi ligger en lang række mindre øer, der er oplagt at besøge på en bådtur.

Koh Lipe (4 nætter)
Med båd sejler I fra Langkawi i Malaysia til Koh Lipe i Thailand. Koh Lipe er ikke uden grund berømt for sine fremragende strande med hvidt sand og krystalklart turkisblåt vand.

I skal bo i en skøn to-etagers bungalow på stranden, hvor I har alle muligheder for at komme helt ned i tempo. Der er ingen biler på Koh Lipe, der er præcis det barfodsparadis, du altid har drømt om.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Kuala Lumpur tur/retur
• Al transport på rejsen – fly, bil og båd
• 3 nætter på Ibis Kuala Lumpur City
• 5 nætter på Holiday Villa på Langkawi
• 4 nætter på Castaway Koh Lipe

Pris fra kr. 12.900,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.