Sommer- og efterårsrejse: Kuala Lumpur, Taman Negara og Perhentian – fra kr. 11.050,-

Vores absolut mest populære rejse til Malaysia byder på både storby, jungle og fantastiske strande. Rejsen er på 14 dage og begynder i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, hvorefter I tager på en 3-dages tur gennem junglen i Taman Negara. Til slut kan I fordøje indtrykkene på Perhentians paradisstrande.

Denne rejse er perfekt til sommerferien og kan laves præcis som I ønsker – kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Kuala Lumpur (3 overnatninger)
I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Kuala Lumpur. Forude venter nogle spændende dage i den malaysiske hovedstad, der er en smeltedigel af kulturer og folkeslag. Kuala Lumpur er lækker mad, hektiske markeder og en lang række gode attraktioner, der ligger tæt på hinanden. Det er rigtig nemt selv at tage på opdagelse i den imponerende by, men I kan også lade os stå for udflugterne.

Taman Negara (2 overnatninger)
Fra Kuala Lumpur tager I til en helt anden verden. Den fantastiske regnskov i Taman Negara – en af verdens ældste – byder på enestående naturoplevelser. I skal selvfølgelig opleve junglen på tæt hold og har mulighed for at prøve kræfter med verdens højeste hængebro.

Der er flere andre aktiviteter inkluderet – f.eks. Night Jungle Walk og en let rafting ned ad floden. I skal også møde de lokale, der i århundreder har levet i og af skoven.

Perhentian Islands (7 overnatninger)
Fra junglen tager I ud til østkysten, hvor I sejler til smukke Perhentian Islands. Det er ægte bountyland med hvide sandstrande og krystalklart vand. Det er et lækkert barfodsparadis, hvor I selvfølgelig skal bo i bungalow direkte på stranden.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Malaysia – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Kuala Lumpur tur/retur
• Al transport på rejsen – fly, bil og båd
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller
• 3-dages program i Taman Negara

Pris fra kr. 11.050,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.