Lækker luksus på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan – fra kr. 14.250,-

En rejse til livsnydere, romantikere og luksusdyr. På denne 16-dages rejse bor I på nogle af vores favorithoteller i Thailand. Det er steder med topservice, lækre værelser og perfekt beliggenhed ved de skønneste strande øerne kan byde på. I begynder rejsen på Koh Samui og tager derefter til Koh Tao og Koh Phangan. Tre øer og hoteller, der indbyder til forkælelse og kvalitetstid med hinanden.

Husk, at nedenstående kun er et rejseforslag – I kan selvfølgelig få jeres helt egen skræddersyede rejse. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 9,8 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Koh Samui (4 nætter)
På Koh Samui bor I på det luksuriøse Hansar Resort & Spa, der ligger tæt på charmerende Fishermans Village i Bo Phut. Her finder I et skønt byliv med gode restauranter og barer.

På Hansar Resort & Spa har I havudsigt fra balkonen, og det lækre resort har bl.a. spa, fitnessfaciliteter, swimmingpool og to restauranter.

Koh Tao (5 nætter)
Rejsen fortsætter på lille, men dejlige Koh Tao, hvor I skal bo på Haadtien Beach Resort, der ligger direkte på stranden på den sydlige del af øen. Haadtien Beach Resort har bl.a. spa, strandbar, restaurant og swimmingpool.

Koh Phangan (5 nætter)
Sidste stop er Koh Phangan, hvor det lækre Buri Rasa venter. Her bor I på øens bedste strand, og det siger noget. Koh Phangan er nemlig beriget med nogle af Thailands bedste strande med hvidt sand og krystalklart vand. Buri Rasa har faciliteter som spa, fitness, swimmingpool og bar/lounge.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Bangkok tur/retur
• Fly fra Bangkok til Koh Samui tur/retur
• Alle overnatninger på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan
• Al transport på rejsen mellem lufthavn og hoteller med bil og båd

Pris fra kr. 14.250,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også oftest stillede spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *