Lækker luksus på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan – fra kr. 20.400,-

En rejse til livsnydere, romantikere og luksusdyr. På denne 16-dages rejse bor I på nogle af vores favorithoteller i Thailand. Det er steder med topservice, lækre værelser og perfekt beliggenhed ved de skønneste strande øerne kan byde på. I begynder rejsen på Koh Samui og tager derefter til Koh Tao og Koh Phangan. Tre øer og hoteller, der indbyder til forkælelse og kvalitetstid med hinanden.

Husk, at nedenstående kun er et rejseforslag – I kan selvfølgelig få jeres helt egen skræddersyede rejse. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Koh Samui (4 nætter)
På Koh Samui bor I på det luksuriøse Buri Rasa Village, der ligger lige ud til den dejlige strand. Det lækre hotel har bl.a. spa, swimmingpool, restaurant og bar/lounge.

Koh Tao (5 nætter)
Rejsen fortsætter på lille, men dejlige Koh Tao, hvor I skal bo på Haadtien Beach Resort, der ligger direkte på stranden på den sydlige del af øen. Haadtien Beach Resort har bl.a. spa, strandbar, restaurant og swimmingpool.

Koh Phangan (5 nætter)
Sidste stop er Koh Phangan, hvor det lækre Buri Rasa venter. Her bor I på øens bedste strand, og det siger noget. Koh Phangan er nemlig beriget med nogle af Thailands bedste strande med hvidt sand og krystalklart vand. Buri Rasa har faciliteter som spa, fitness, swimmingpool og bar/lounge.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Bangkok tur/retur
• Fly fra Bangkok til Koh Samui tur/retur
• Alle overnatninger på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan
• Al transport på rejsen mellem lufthavn og hoteller med bil og båd

Pris fra kr. 20.400,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

9 comments

 1. Hej Carsten
  Det er nogle rigtig fine hoteller, I har valgt. Desværre er der begrænsninger på, hvor mange der må sove på værelserne. Er det overhovedet muligt at finde ok hoteller på de tre øer, hvor en familie på fem-seks personer kan bo på samme værelse?
  Vh.
  Anja

  1. Hej Anja. Tak for din besked. Ja, det er skam muligt. Samui har en del villaer og lejligheder, og jeg har lige tjekket op på Tao og Phangan, hvor der flere muligheder for at bo i villaer med plads til jer alle.

   Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis vi skal arrangere rejsen for jer.

   Mange hilsner fra Carsten

   1. Hej Carsten
    Tak for svar. Er det også muligt at få et tilbud på dele af en rejse, da vi har bestilt fly til Bangkok? Vi er i meget god tid, da det først er til sommeren 2020.
    Vh.
    Anja

    1. Hej Anja. Ja, det kan I sagtens – bare send mig dit telefonnummer på mail, så tager vi den derfra. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. Jeg har allerede fået en del forespørgsler på rejser til sommeren 2020, så I er bestemt ikke de eneste, der er i god tid :-).

     Mange hilsner fra Carsten

 2. Hej Carsten ,

  Vi er to familier der gerne vil rejse til Thailand sammen til sommer ( gerne ca uge 26 & 27 )
  Vi vil gerne bo godt , lækre strande , muligheder for oplevelser – da vi rejser med 6 børn ( 11,12,13,14,16 og 19 år ) Vi er ikke eksperter i Thailand. Så vi kunne godt bruge en hjælpende hånd til at finde det helt rigtige. Vi vil gerne bo 3 steder og gerne ha ca 14 overnatninger. Håber at høre fra dig 🙂

 3. Hej Carsten
  Jeg har nu i en lang periode med glæde fulgt dine/ jeres opdateringer om covid 19 restriktioner. Min mand og jeg har flere rejser bag os i Thailand og overvejer seriøst en tur til februar. Jeg plejer selv at stå for bookninger, men situationen pt gør, at vi gerne vil købe os til mere tryghed ved at rejse med et rejseselskab. Muligvis jeres.
  Når jeg læser jeres nyeste opdatering vedr. SHA plus eller AQ hoteller, står der at turisten skal vise dokumentation for minimum 1 nats bookning. Betyder det at det er tilladt herefter at booke øvrige Resorts i landet , der ikke er et SAH plus eller et AQ hotel? At man herefter kan rejse og bo frit som man vil de forskellige steder? Håber du/ i kan/ vil hjælpe os med at få klarhed på dette.
  Venlig hilsen Linda W Jemsen

  1. Hej Linda. Nu har jeg tjekket alle de sider som jeg normalt henter information fra, og jeg kan ikke se at der står noget om det du spørger om. Der er mange uafklarede spørgsmål og dit er bestemt et af dem. Personligt tror jeg, at man skal benytte et SHA Plus-hotel, men jeg håber, vi bliver klogere de kommende dage :-).

   Jeg holder øje med den seneste udvikling og vil selvfølgelig lægge det op på siden, når der kommer nyt.

   Mange hilsner og rigtig god weekend fra Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.