Lige nu: Til Bangkok i skolernes sommerferie for kr. 4.260,-

Priserne på flybilletter fra Danmark til Thailand er skruet kraftigt op i skolernes sommerferie, men her og der er det stadig muligt at finde billetter til en rimelig pris.

 

København-Bangkok

Den billigste afgang fra København til Bangkok jeg har fundet koster kr. 4.260,- f.eks. med udrejse 3/7 og hjem 17/7. Her flyver I ud med Aeroflot via Moskva og hjem med Ukrainian International Airlines via Kiev. Vil I også flyve med Aeroflot på hjemrejsen så er prisen ca. kr. 4.970,- , f.eks. med udrejse 17/7 og hjem 30/7.

Austrian Airlines skal have kr. 5.130,- på flere datoer (f.eks. ud 4/7 og hjem 16/7), og det er med en superforbindelse via Wien.

Finnair har også gode priser på mange datoer. Med udrejse 17/7 og hjem 31/7 er der flybilletter til kr. 5.200,-. Kan du vente syv timer i Helsinki på udrejsen og fem timer på hjemrejsen er prisen kr. 4.830,-.

Prisen med Thai Airways direkte fra København til Bangkok er ca. kr. 6.700,- i starten af juli, mens jeg har fundet billetter til kr. 6.300,- i slutningen af måneden.

 

Billund-Bangkok

Prisen på flybilletter fra Billund til Bangkok er voldsomt dyre. Generelt over kr. 7.000,-  med både Finnair og Turkish Airlines, hvis det altså skal være med en god forbindelse uden for meget ventetid.

KLM/Air France har dog på flere datoer (f.eks. ud 3/7 og hjem 17/7) billetter til kr. 5.990,- , men kan du vente i Istanbul lufthavn i 7 ½ time på hjemrejsen, så er der på samme datoer billetter til kr. 5.240,-.

 

Husk, at du altid kan kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis du ønsker en rejse til Thailand/Sydøstasien med alt inkluderet og til en superpris. Se mere om min samarbejdspartner her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *