Masser af billige flybilletter i december

Om du flyver fra København til Bangkok eller Phuket, så er der lige nu rigtig billige flybilletter med afrejse i december.

Du kan flyve med Air India via Delhi til Bangkok for kun kr. 3.065,- – f.eks. med udrejse 4/12 og hjem 18/12. På samme datoer koster det kr. 3.770,- med Norwegian direkte til Bangkok på udrejsen og hjem via Oslo.

Også Emirates har attraktive billetter. På mange datoer ligger prisen på kr. 3.650,- via Dubai, mens du kan flyve direkte med Thai Airways til kr. 4.780,-.

Til Phuket er det Turkish Airlines, der er billigst – i hvert fald, hvis det skal være en god forbindelse. Prisen er kr. 3.700,- via Istanbul, mens en billet koster kr. 4.400,- med Aeroflot via Moskva og kr. 5.000,- med Thai Airways via Bangkok. F.eks. med udrejse 6/12 og hjem 18/12.

Som jeg skrev i dette indlæg i fredags, så er det billigere at flyve til Bangkok fra Billund end fra København i december. Prisen er helt nede i kr. 3.010,- med Turkish Airlines. Den pris er stadig aktuel.

Fra Aalborg er der billetter til Bangkok med KLM for kr. 4.880,- via Amsterdam og det er også med udrejse f.eks. 4/12 og hjem 18/12.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *