fbpx

Med Qatar Airways billigt til Thailand – f.eks. Krabi for kr. 2.970,-

Sidste år på denne tid var jeg temmelig begejstret over Qatar Airways billige flybilletter til Thailand. I år er de bare endnu billigere! Du kan flyve fra Købehavn til Krabi for kr. 2.970,- og til Phuket for kr. 2.999,-. Det er vanvittig billigt!

Der er i øvrigt andre flyselskaber, der har rigtig attraktive billetter. F.eks. Lufthansa-gruppen omkring vinterferien fra både København og Billund, mens Thai Airways har priser på lige over kr. 3.400,- i november og december med den direkte rute fra København til Bangkok.

 

Med Qatar Airways til Thailand

Bangkok
Pudsigt nok er det lige nu dyrere at flyve til Bangkok end til Krabi og Phuket som du kan se herunder. Til Bangkok har Qatar Airways billetter til kr. 3.326,- i november og december, mens prisen ligger på kr. 3.447,- i januar. Qatar Airways har fem daglige afgange fra Doha til Bangkok, så det skulle nok være muligt at ramme en uden for meget ventetid.

Phuket
Til Phuket har jeg fundet billetter til kr. 2.999,- f.eks. med udrejse 8/1 og hjemrejse 22/1. Samme pris kan du også finde i november og december.

Krabi
Til Krabi er der også rigtig billige flybilletter lige nu. I januar har jeg fundet dem til blot kr. 2.970,- f.eks. med udrejse 8/1 og hjemrejse 22/1. På mange andre datoer er prisen kr. 3.669,- – det er også rigtig billigt! Billetterne til kr. 2.970,- kan du også finde i november og december.

Chiang Mai
Til Chiang Mai er det noget dyrere – prisen ligger på kr. 4.297,- i perioden fra november til januar.

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *