Med Qatar Airways til Thailand i påsken for kr. 3681,-

Har I endnu ikke booket flybilletter til Thailand i påskeferien, så er det måske nu, I skal slå til. Qatar Airways har rigtig billige billetter fra København til Bangkok – med udrejse 29/3 eller 30/3 og hjemrejse 15/4 er prisen helt nede i kr. 3681,- med en god forbindelse og 1 stk. indchecket bagage.

Lige nu er der ikke andre flyselskaber, der har så billige flybilletter til Bangkok i påskeferien – Emirates har priser fra kr. 3952,- og  Aeroflot fra kr. 3978,- . Husk, at lege lidt med datoerne – der kan være rigtig mange penge at spare.

Det er ikke kun i påskeferien Qatar Airways har billige flybilletter – i marts og i slutningen af april kan du finde priser til kun kr. 2939,-. Det er stadig med en god forbindelse og 1 stk. indchecket bagage. Find billetterne her.

 

Til Krabi, Phuket og Chiang Mai i påskeferien

Flybilletterne med Qatar Airways til Krabi, Phuket og Chiang Mai i påskeferien er noget dyrere. Til Krabi er prisen kr. 5241,- med udrejse 30/3 og hjemrejse 14/4. Selvom konkurrencen til Phuket er større, så er prisen på over kr. 7000,- med Qatar Airways – her er både Thai Airways og Turkish Airlines væsentlig billigere.

Qatar Airways flyver også med ét stop fra København til Chiang Mai og her er prisen i påskeferien kr. 4229,-. Find alle flybilletterne her.

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *