Nord- og centralvietnam – fra kr. 12.900,-

rejser til vietnam

Fantastisk spændende rejse med højdepunkterne i Nord- og Centralvietnam. På denne 15-dages rejse skal I opleve hovedstaden Hanoi, den fantastiske Halong Bay og en tur væk fra de gængse turistruter i smukke Sapa før turen afsluttes i charmerende Hoi An.

Denne rejse er en af vores mest populære, men I kan selvfølgelig ændre i programmet eller få lavet jeres helt egen skræddersyede rejse til Vietnam – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Hanoi (3 nætter)
Ankomst til Hanoi, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Den vietnamesiske hovedstad er fuld af oplevelser, og de mest kendte seværdigheder inkluderer bl.a. Ho Chi Minh’s Mausolæum, Den Ensøjlede Pagode, Litteraturtemplet og Hoan Kim-søen.

Hanoi er det rigtige Vietnam og fuld af liv. Det er også her, I finder god shopping og ikke mindst billig og fremragende mad. I har tre nætter i Hanoi, men I kan selvfølgelig lægge flere dage ind i rejseplanen, hvis I ønsker det.

Halong Bay (1 nat)
Nu går turen til Halong Bugten, der ligger ca. fire timers kørsel fra Hanoi. I skal på et 2-dages cruise i den smukke bugt, der er berømt for det helt fantastiske landskab med limstensbjerge, dybgrønt vand og små gemte bugter. Fra dækket af det lille skib kan I nyde det spektakulære landskab og forundres over de flydende byer.

Sapa (3 nætter)
Halong Bay er mageløst smukt, men det er ikke slut med store naturoplevelser. Med nattog kører I til legendariske Sapa med de smukke skriggrønne risterrasser. Højlandet er også hjem for bjergstammer og charmerende landsbyer, hvor tiden synes at være gået i stå.

I har tre nætter i Sapa (inkl. nattog), hvoraf den ene er på fantastiske Topas Eco Lodge og det andet i homestay – her kommer I rigtig tæt på vietnameserne. Programmet inkluderer diverse måltider og aktiviteter, der kan justeres efter ønske.

Hoi An (5 nætter)
I har en overnatning i Hanoi før turen går fra det nordlige Vietnam til Hoi An i den centrale del af landet. Hoi An er en yderst charmerende by med masser af historie og smukke bygninger. I gamle dage hed Hoi An Faifo, og her mødtes kinesiske og japanske handelsrejsende.

Hoi An ligger ud til Thu Bon-floden og har en bilfri gammel bydel med masser af atmosfære. Her er shopping i verdensklasse, og fire kilometer fra byen ligger den lange gyldne sandstrand.

I kan tage på cykeltur i omegnen for at opleve grønne rismarker, deltage i madlavningskurser eller snuppe en bådtur på floden, hvor fiskerne er tidligt ude med deres net. Der er selvfølgelig mange andre muligheder i dejlige Hoi An, der er en by, som man ikke vil hjem fra.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Vietnam – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur-retur fra København til Hanoi
• 3 overnatninger på Media Hotel & Spa i Hanoi
• 2-dages cruise i Halong Bay inkl. fuld forplejning
• 3-dages Homestayprogram i Sapa
• 1 overnatning på Topas Eco Lodge
• 5 overnatninger på Rosemary Boutique Hotel & Spa i Hoi An
• Al transport på rejsen – bil, van, tog og fly

Pris fra kr. 12.900,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

4 comments

  1. Kan jeg få et tilbud denne rejse. Afrejse juli (vi er fleksible mht datoer), 2 voksne og 2 børn. På forhånd tak

    /Claus

  2. Hej. Vi vil gerne til Vietnam i påskeferien 2021. Kan du allerede nu fortælle hvad denne rejse koster, som foreslået? Eller er det for tidligt? Dagene 27. Marts til 5. April skal gerne være dækket ind. Vi er 3 voksne og et barn på 15 år.
    På forhånd tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.