Nordthailand, Bangkok, Khao Sok, Koh Tao og Koh Samui fra kr. 17.000,-

Spændende og oplevelsesrig rejse, der indeholder bl.a. natur, kultur og fantastiske strande. På denne 22-dages rejse skal I besøge dejlige Chiang Mai, bo hos de lokale og opleve pulserende Bangkok inden I rejser sydpå til frodige Khao Sok, hvor I skal overnatte i trætoppene.

I slutter rejsen af med maner. På de dejlige strande på Koh Tao og Koh Samui kan I fordøje alle de fantastiske indtryk, I uden tvivl får undervejs. Alt er inkluderet i rejsen, der selvfølgelig kan tilpasses jeres ønsker – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og ufopligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Chiang Mai (2 nætter)
Via Bangkok ankommer I til Chiang Mai. Nordens Rose er templer, fantastiske markeder og smuk natur i omegnen. En dejlig by med god mad og et yderst lavt prisniveau – heldigt – for Chiang Mai er et rigtigt shoppingparadis, hvor du bl.a. kan købe flotte ting lavet at stammefolk og lokale designere.

My Dream (2 nætter)
My Dream er en unik oplevelse udviklet af os. Det kan meget vel være rejsens højdepunkt at bo hos Nan og hans kone, der driver et meget lille guesthouse med en håndfuld bungalows bygget ud til Kok-floden. I er i stammefolkets område, og lige præcis her kommer kun meget meget få turister.

Nan tager jer med til stammelandsbyer med mulighed for trekking, og alt efter opholdets længde kan I f.eks. besøge Den Gyldne Trekant og Thailands nordligste by, der har grænseovergang til Myanmar. Men det er opholdet hos Nan, som I i mange år vil huske som noget helt specielt.

Bangkok (3 nætter)
Fra Chiang Rai flyver I til Bangkok, hvor I har tre nætter. Den thailandske hovedstad er et overflødighedshorn af oplevelser og indtryk – en by som man aldrig bliver færdig med. Du kan tage med os på besøg i Grand Palace eller snuppe en sejltur på klongerne. Der er masser af muligheder, og vi hjælper selvfølgelig gerne med udflugter og gode råd.

Khao Sok Nationalpark (3 nætter)
Med nattog kører I sydpå til Khao Sok Nationalpark, hvor store naturoplevelser venter. I skal bo i trætoppene – en enestående oplevelse, der bringer jer endnu tættere på den frodige natur. Tag med på udflugter gennem junglen og I skal bare opleve sejlturen på Chaew Lan-søen med de høje klipper. Det er så smukt!

Koh Tao (4 nætter)
Fra Khao Sok og den smukke natur bliver I nu kørt og sejlet til Koh Tao. Her skal I bo på et skønt strandresort med store bungalows. Koh Tao er mest kendt som Thailands dykkercentrum, men øen har også nogle virkelig lækre strande.

Koh Samui (3 nætter)
Rejsen slutter på Koh Samui. Også her skal I bo på et dejligt strandresort, der ligger i Chaweng. Både på Koh Tao og Koh Samui er der mulighed for at slappe af, få massage, tage på snorkleture og meget andet – tiden er jeres.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Bangkok tur/retur
• Fly fra Bangkok til Chiang Mai
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller
• My Dream – 3-dages pakke i Nordthailand
• Fly fra Chiang Rai til Bangkok
• Al transport på rejsen – tog, bil, van og båd
• Fly fra Koh Samui til Bangkok inden hjemrejsen

Pris fra kr. 17.000,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.