Øhop på Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe – fra kr. 13.800,- inkl. fly, hotel og transport

Lækker 15-dages rejse, der er perfekt til jer, der elsker det gode liv på stranden. I skal både opleve Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe – tre paradisøer i Andamanhavet.

Husk: rejsen kan tilpasses jeres ønsker, og I er velkomne til selv at stå for flybilletterne – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Koh Lanta
Rejsen begynder på Koh Lanta, der er den mest kendte af de tre øer. Her finder du skønne strande og et godt udvalg af restauranter, men Koh Lanta er stadig en rolig ø med en yderst tilbagelænet atmosfære. I skal bo på det dejlige hotel Lanta Castaway, der ligger helt ud til stranden.

Koh Ngai
Turen går nu til Koh Ngai, der ligger syd for Koh Lanta. Øen er væsentlig mindre, og I skal bo på et lille hyggeligt strandresort – selvfølgelig! I forhold til Koh Lanta er der ikke meget at opleve, men I kan tage en tur ud på havet eller bare nyde de lækre strande og komme helt ned i tempo.

Koh Lipe
I slutter rejsen på pragtfulde Koh Lipe, der er en ganske lille ø, men som alligevel er livlig. I skal bo lige ud til stranden på Castaway Resort. Koh Lipe er et rigtigt barfodsparadis – øen har nogle af Thailands bedste strande, og det siger jo noget. På den såkaldte Walking Street, der forbinder Koh Lipes strande, finder I barer og restauranter, men alt er i lidt mindre målestok.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Krabi og hjem fra Bangkok (I kan selv stå for flybilletterne, hvis I ønsker det)
• 5 overnatninger på Koh Lanta (Lanta Castaway Resort)
• 4 overnatninger på Koh Ngai (Thanya Resort)
• 4 overnatninger på Koh Lipe (Koh Lipe Castaway Resort)
• Fly fra Hat Yai til Bangkok inden hjemrejsen
• Al transport på rejsen – bil, van og båd

Pris fra kr. 13.800,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

10 comments

  1. Hej Lene. Ja, rejsen kan sagtens gøres længere. Vi skræddersyer den så den passer præcis til jer.

   Vil du have et uforpligtende tilbud på rejsen, så er du velkommen til at sende mig en mail på info@thailandrundt.dk med afrejselufthavn, antal personer, telefonnummer og evt. særlige ønsker.

   Mange hilsner og rigtig god dag.

   Carsten

 1. Hej Casten. Jeg vil også gerne have et tilbud på dette. Vi vil gerne rejse fra 15 aug – 29 aug.

 2. Hej.

  Vi er også interesseret i et tilbud. Vi er fleksible med afrejsedato blot prisen er den rigtige. Vi er to voksne som kan rejse fra november 2022 og fremefter. Vi går med de 15 dage:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.