Planlæg jeres næste rejse – det koster ikke en krone

Det er usikre tider, og den sidste måneds tid har været som en ond drøm. Heldigvis ser det ud som om, at der er lys for enden af tunnelen. Langsomt åbner verden op, men desværre ved ingen, hvornår vi kan rejse igen.

I mellemtiden kan vi drømme om alt det vi går glip af lige nu: kridhvide sandstrande, dybgrøn jungle, farvestrålende templer og de smukkeste solnedgange for bare at nævne noget. Vi kan også forberede og planlægge den næste rejse, så vi har noget at se frem til på den anden side af Coronakrisen.

Det er lige præcis det dette indlæg handler om. Både jeg og min samarbejdspartner, Unique Travel, kan ikke vente med at komme i gang igen. Derfor kan du nu få lavet din helt egen skræddersyede drømmerejse og først betale, når myndighederne tillader, at I tager afsted.

Som altid er det HELT GRATIS at få lavet et rejseforslag, men du skal heller ikke betale en krone før Udenrigsministeriet har sagt GO for netop jeres rejsemål. Du har på den måde ingen penge i klemme, men til gengæld en fiks og færdig drømmerejse liggende klar, når verden åbner op igen.

 

Sådan gør du

Skriv til mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker om land/rejsemål og hvad rejsen skal indeholde – strand, natur, kultur eller en kombination? Er du i tvivl, så kommer vi selvfølgelig gerne med forslag til rejsen ud fra jeres ønsker.

Medsend følgende information:
• Hvor mange er I (antal voksne og børn)
• Hvilken lufthavn I vil rejse fra
• Særlige ønsker
• Et telefonnummer vi kan kontakte jer på

 

Det kan du forvente

Vi sammensætter en skræddersyet rejse ud fra jeres ønsker og sender en rejseplan, som I kan ændre, til I er helt tilfredse.

• Det er gratis
• Tilbuddet er uforpligtende
• I betaler først, når I er klar og det er muligt at rejse

 

4 comments

  1. Flot flot. Vi vil gerne have et rejseforslag og håber meget det bliver til noget når Corona er slut. Jeg har sendt dig en mail med vores ønsker. 😎🏝

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *