Billige flybilletter: Flyv til Thailand for kr. 2940,-

I november og december er der masser af billige flybilletter fra Danmark til Thailand. Flere flyselskaber tilbyder yderst attraktive billetter, men lige nu er det Qatar Airways fra København via Doha, der er billigst med en pris på kun kr. 2940,- som kan findes på adskillige datoer. Også Finnair er billige fra København – her ligger prisen på kr. 3307,-.

Fra Billund kan du tage med Turkish Airlines via Istanbul for kr. 3952,- – en pris, der findes på mange datoer.

Alle ovenstående priser er selvfølgelig med ét stk. indchecket bagage og gode afgange med kun kort transittid. Du kan sandsynligvis finde billigere billetter, hvis du tager to eller flere stop undervejs eller synes det er sjovt at rejse i 40 timer!

 

Hvad kan du bruge de billige flybilletter til?

Med udgangspunkt i de billige billetter med Qatar Airways fra København kan du f.eks. få fly og 13 nætter på HuaHin City View for kr. 4360,- pr. person. Eller fly og 13 nætter på Prinz Garden Villa for kr. 5260,- pr. person. Er du til lækker luksus kan du få fly og 13 nætter på Anantasila by The Sea for kr. 7.000,- pr. person.

Til Koh Chang? Snup fly og 13 nætter på Para Resort for kr. 4.665,- pr. person eller Ramayana Koh Chang Resort & Spa for kun kr. 6.640,- pr. person.

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *