Railay (Krabi), Koh Lanta og Koh Ngai – fra kr. 13.200,-

Er formålet med jeres rejse badeferie, så fås det ikke meget bedre end denne 16-dages rejse til nogle af Thailands bedste strande.

Det er en skøn og afslappende ferie med kun kort rejsetid mellem destinationerne – helt perfekt, hvis I f.eks. rejser med børn.

Rejsen starter på Railay-halvøen ved Krabi og fortsætter på dejlige Koh Lanta før de lækre paradisstrande på Koh Ngai venter. Rejsen kan selvfølgelig tilpasses jeres ønsker – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Railay (5 nætter)
Rejsen begynder på Railay-halvøen i Krabi. Her er ingen biler og kun et begrænset udvalg af barer og restauranter. Til gengæld kan I nyde de dejlige strande som Railay Vest, men især den smukke Phra Nang Beach på spidsen af halvøen.

Skulle I få lyst til at tage på udflugt, så ligger turistområdet Ao Nang kun 10 minutter væk i longtailbåd. I Ao Nang er der masser af barer, restauranter og forretninger, men byen er også et godt udgangspunkt for udflugter til f.eks. templer og smukke nationalparker.

Koh Lanta (5 nætter)
Fra Railay sejler I til Koh Lanta, hvor I skal bo i bungalow på det skønne Castaway Resort, der ligger helt ud til stranden. Koh Lanta er en større ø med en lang række skønne strande ned af vestkysten, og bl.a. her finder I et godt udvalg af barer og restauranter.

Koh Ngai (4 nætter)
Rejsen sluttes på paradisiske Koh Ngai, der har lækre strande med hvidt sand og krystalklart vand. I skal bo på Thanya Resort, der ligger på stranden – et perfekt sted til barfodsferien. Koh Ngai er en mindre ø, hvor det udelukkende handler om nogle afslappende dage med sol og strand.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur/retur fra København til Bangkok
• Fly tur/retur fra Bangkok til Krabi
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller
• Al transport med bil, færge og speedbåd

Pris fra kr. 13.200,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.