Rejs med Tryghedsgaranti – få et uforpligtende rejseforslag

Der er lys for enden af tunnelen. Vaccineudrulningen er godt i gang, og det varer ikke længe, før vi kan opleve verden igen. Den rejse du har drømt om kan snart blive virkelighed, og hvorfor ikke allerede nu have noget at glæde sig til?

Sammen med vores samarbejdspartner Unique Travel (medlem af Rejsegarantifonden) tilbyder vi Tryghedsgaranti på rejsen. Det betyder, at du HELT GRATIS kan afbestille eller rykke din rejse helt frem til 35 dage før afrejse, hvis Udenrigsministeriet stadig fraråder rejser til din destination.

 

Tryghedsgaranti

• Tryghedsgarantien er GRATIS, når du bestiller din rejse i 2021 og har afrejse efter 1. juli 2021. Garantien gælder også for rejser i 2022
• Ved afbestilling får du alle pengene tilbage – ingen vouchers eller tilgodebeviser
• Tryghedsgarantien gælder til alle destinationer

 

Få et gratis og uforpligtende rejseforslag

Udover Tryghedsgarantien får I også mulighed for at udnytte de mange gode rabatter og kampagner. Som altid er det selvfølgelig gratis og helt uforpligtende at få et rejseforslag fra os. Skriv til mig på info@thailandrundt.dk og fortæl lidt om, hvad I har i tankerne til jeres næste rejse.

Medsend følgende information:
• Hvor I vil hen
• Hvor mange I er (antal voksne og børn)
• Hvilken lufthavn I vil rejse fra
• Særlige ønsker
• Et telefonnummer vi kan kontakte jer på

I mellemtiden kan vi drømme om alt det vi går glip af lige nu: kridhvide sandstrande, dybgrøn jungle, farvestrålende templer og de smukkeste solnedgange for bare at nævne noget. Vi laver rejser til bl.a. Dubai, Thailand, Vietnam, Bali, Cambodja, Maldiverne og Sri Lanka – hvor vil du hen?

 

4 comments

 1. Hej. Vil I anbefale en tur til Phuket/Krabi med rejsestart 17/10? Vi er en familie på fire, som har 6 ugers orlov, vi gerne vil holde i Thailand. Men vi er meget i tvivl, om det er ansvarligt. Vi er vaccineret. Minus vores 8-årige datter. Vh Peter

  1. Hej Peter. Hvis vi kigger på coronasituationen, så vil jeg bestemt mene det er ansvarligt, som det ser ud nu. Der er kun få smittetilfælde på Phuket og de fleste lokale er vaccinerede. Lige nu ser jeg de noget bøvlede indrejseprocedurer som den største hindring for at rejse til Thailand/Phuket.

   Mange hilsner fra Carsten

 2. Hej Carsten
  Tak for svaret 🙂

  Har du nogen idé om, hvornår det bliver mindre bøvlet at rejse ind?

  Vh
  Peter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.