Sommerferie på Koh Samui for 7940 kr. pr. person

Rejseeksemplet er udløbet. Booker du selv din rejse, så har du mulighed for at holde sommerferie på Koh Samui til en rigtig god pris. Se f.eks. dette rejseforslag på 13 dage (12 nætter), der tager udgangspunkt i 2 voksne.

Hotellet er det anmelderroste Ampha Place ved Mae Nam Beach. Her kan du også booke værelser til fire personer – perfekt hvis du skal afsted med familien.

Nedenstående er blot et eksempel – du kan kombinere med f.eks. Bangkok, River Kwai, Khao Sok Nationalpark og/eller tage på øhop i Thailandbugten. Det er supernemt at rejse rundt i Thailand, hvor man er vant til turister.

 

Sommerferie på Koh Samui

Flyrejsen

Rejsedatoer
Udrejse 6/6 og hjemrejse 19/6. Flybilletterne var ved udgivelsen af dette indlæg billigst på disse rejsedatoer. Du kan søge og sammenligne flybilletter på f.eks. Momondo.

Flyselskab
Thai Airways og Bangkok Airways  fra København til Koh Samui t/r.

Inkluderet
Håndbagage + 2. stk. indchecket bagage (max. 20 kg)

Pris: 12.657 kr. for to voksne

 

Transport fra lufthavn til overnatningssted

Privat transport fra lufthavnen til dit overnatningssted og retur kan nemt bookes hos det danske rejsebureau i Thailand vi samarbejder med – se mere her. Chaufføren venter på dig i lufthavnen med et skilt med dit navn.

Du kan også selv finde transport i lufthavnen. Husk: Det er supernemt at rejse rundt i Thailand på egen hånd.

Pris: Ca. 250 kr. i alt t/r fra lufthavnen på Koh Samui til dit hotel

 

Opholdet

Hotel/Lejlighed: Ampha Place

Værelsestype
Standardværelse med bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe – udsigt til pool. Der er mulighed for at booke andre værelsestyper mod merpris.

Fremhævede faciliteter og services
Have, swimmingpool, bar/lounge og restaurant. Morgenmad kan tilkøbes.

Beliggenhed
I centrum af Mae Nam med barer og restauranter lige udenfor døren. Der er ca. 300 meter til stranden. Koh Samui har masser af muligheder for aktiviteter og udflugter. Læs mere om Koh Samui i områdebeskrivelsen.

Pris: 2404 kr. for 12 nætter

 

Pris i alt: 15.874 kr. = 7940 kr. pr. person

Fly: Søg på Momondo
Transport: Få et tilbud her
Hotel: Ampha Place


Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på hoteller og flybilletter ændrer sig hurtigt – du kan derfor finde den/de nævnte flybilletter og hoteller både dyrere og billigere. Prisen på hotellet KAN være betinget af, at du er medlem af hotels.com’s loyalitetsprogram.

Inden rejsen er det altid en god idé at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning til Thailand.

2 comments

  1. Vi blev virkelig inspireret af dit forslag. Hotellet opgraderede vi (selvom dit forslag ser fint ud) og tog nogle dage mere. Det gjorde selvfølgelig rejsen lidt dyrere men har nu booket en fed sommerferie i Thailand for lige over 8000 kr. pr. snude. 🏝😎☀️🍸

    1. Hej Rikke. Super du kan bruge rejseforslaget. Det er netop tænkt som inspiration/eksempel på en billig rejse til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *