Sommerferie på Koh Samui for 7583 kr. pr. person

Booker du selv din rejse, så har du mulighed for at holde sommerferie på Koh Samui til en rigtig god pris. Se f.eks. dette rejseforslag på 13 dage (12 nætter), der tager udgangspunkt i 2 voksne. Prisen har tidligere været nede på 7514 kr., men ligger nu på 7583 kr.

Hotellet er det anmelderroste Ampha Place ved Mae Nam Beach. Her kan du også booke værelser til fire personer – perfekt hvis du skal afsted med familien.

Nedenstående er blot et eksempel – du kan kombinere med f.eks. Bangkok, River Kwai, Khao Sok Nationalpark og/eller tage på øhop i Thailandbugten. Det er supernemt at rejse rundt i Thailand, hvor man er vant til turister.

 

Sommerferie på Koh Samui

Flyrejsen

Rejsedatoer
Udrejse 6/6 og hjemrejse 19/6. Flybilletterne var ved udgivelsen af dette indlæg billigst på disse rejsedatoer. Du kan søge og sammenligne flybilletter på f.eks. Momondo.

Flyselskab
Thai Airways direkte fra København til Bangkok t/r. (9642 kr. i alt)
Bangkok Airways direkte fra Bangkok til Koh Samui t/r. (ca. 2000 kr. i alt)

Flybilletterne er købt separat. Thai Airways har dog codeshare på ruten mellem Bangkok og Koh Samui, så bagage burde kunne indcheckes hele vejen.

Inkluderet
Håndbagage + 2. stk. indchecket bagage (max. 20 kg)

Pris: 11.642 kr. for to voksne

 

Transport fra lufthavn til overnatningssted

Privat transport fra lufthavnen til dit overnatningssted og retur kan nemt bookes hos det danske rejsebureau i Thailand vi samarbejder med – se mere her. Chaufføren venter på dig i lufthavnen med et skilt med dit navn.

Du kan også selv finde transport i lufthavnen. Husk: Det er supernemt at rejse rundt i Thailand på egen hånd.

Pris: Ca. 250 kr. i alt t/r fra lufthavnen på Koh Samui til dit hotel

 

Opholdet

Hotel/Lejlighed: Ampha Place

Værelsestype
Standardværelse med bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe – udsigt til pool. Der er mulighed for at booke andre værelsestyper mod merpris.

Fremhævede faciliteter og services
Have, swimmingpool, bar/lounge og restaurant. Morgenmad kan tilkøbes.

Beliggenhed
I centrum af Mae Nam med barer og restauranter lige udenfor døren. Der er ca. 300 meter til stranden. Koh Samui har masser af muligheder for aktiviteter og udflugter. Læs mere om Koh Samui i områdebeskrivelsen.

Pris: 3274 kr. for 12 nætter

 

Pris i alt: 15.166 kr. = 7807 kr. pr. person

Fly: Søg på Momondo
Transport: Få et tilbud her
Hotel: Ampha Place


Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på hoteller og flybilletter ændrer sig hurtigt – du kan derfor finde den/de nævnte flybilletter og hoteller både dyrere og billigere. Prisen på hotellet KAN være betinget af, at du er medlem af hotels.com’s loyalitetsprogram.

Inden rejsen er det altid en god idé at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *