Rejser til Bali – lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Bali. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste rejser til Bali. Med håndplukkede hoteller, branchens bedste rådgivning og en score på 9,8 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet. Vi sørger for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

 

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud eller læs mere om, hvorfor I skal rejse med os herunder.

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,8. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange fantasiske oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser med udgangspunkt i jeres ønsker
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser godkendt af os – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I er til badeferie, rundrejse på Gudernes Ø eller øhop på Bali, Gili og Lombok, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Brug vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Bali, Gili og Lombok, som vi selv har besøgt mange gange. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar med rejseforslag og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til drømmeferien. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser – rejs når I vil
Vores rejser til Bali og naboøerne er individuelle rejser – det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet på Bali. I kan tage et stop i Dubai eller kombinere med andre lande i Sydøstasien – valget er jeres.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Bali, Gili og Lombok – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og gerne telefonnummer), vi sidder klar til at hjælpe med rådgivning og inspiration.