Rejser til Bali skræddersyet til jer – få et uforpligtende tilbud

Medlem af Rejsegarantifonden • Score på Trustpilot på 4,9 • Håndplukkede hoteller • Egne udflugter og oplevelser

Lad os hjælpe med jeres rejsedrømme. Sammen med Unique Travel skræddersyer vi Danmarks bedste rejser til Bali med fly, transport og hoteller inkluderet. Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og sidder klar med forslag og inspiration, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer), så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres personlige rejse til Bali. Og husk: I er altid velkomne til at teste os på prisen – måske er jeres rejsedrøm tættere på end I tror.

Pga. Coronasituationen har vi introduceret rejser med tryghedsgaranti – læs mere her

 

Perfekt hjælp til planlægning af fantastisk 3-ugers ferie i Thailand med to små børn. Har anbefalet jer til alle omkring os. Ea og familien tog med os på en drømmerejse til Thailand

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange fantastiske oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser med udgangspunkt i jeres ønsker
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser godkendt af os – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker.

Uanset om I er til badeferie, rundrejse på Gudernes Ø eller øhop på Bali, Gili og Lombok, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Brug vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Bali, Gili og Lombok, som vi selv har besøgt mange gange.

I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar med rejseforslag og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til drømmeferien. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser – rejs når I vil
Vores rejser til Bali og naboøerne er individuelle rejser – det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet på Bali. I kan tage et stop i Dubai eller kombinere med andre lande i Sydøstasien – valget er jeres.

 

Tak fordi I gav os denne fantastiske rejse og for al jeres hjælp med forslag og rejserute. I ligger i top på Trustpilot og det er fuldt fortjent. Stine og familien rejste med os på et af vores øhop