Rejser til Bali – lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse. Sammen med Unique Travel (medlem af Rejsegarantifonden) laver vi Danmarks bedste rejser til Bali. Vi har mange års rejseerfaring og kommer selvfølgelig gerne med forslag og inspiration til lidt anderledes oplevelser, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Vi sammensætter vores egne udflugter og oplevelser og bruger kun håndplukkede hoteller, som vi selv har boet på – det betyder unikke skræddersyede drømmerejser til Bali, som vores kunder elsker – de giver os fantastiske tilbagemeldinger og topkarakteren 4,9 på Trustpilot.

Vil I også have en personlig og skræddersyet rejse til Bali, så laver vi meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer) eller læs mere om, hvorfor I skal rejse med os herunder.

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange fantastiske oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser med udgangspunkt i jeres ønsker
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser godkendt af os – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I er til badeferie, rundrejse på Gudernes Ø eller øhop på Bali, Gili og Lombok, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Brug vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Bali, Gili og Lombok, som vi selv har besøgt mange gange. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar med rejseforslag og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til drømmeferien. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser – rejs når I vil
Vores rejser til Bali og naboøerne er individuelle rejser – det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet på Bali. I kan tage et stop i Dubai eller kombinere med andre lande i Sydøstasien – valget er jeres.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Bali, Gili og Lombok – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og gerne telefonnummer), vi sidder klar til at hjælpe med rådgivning og inspiration.