Rejser til Asien skræddersyet til jer – få et uforpligtende tilbud

Medlem af Rejsegarantifonden • Score på Trustpilot på 4,9 • Håndplukkede hoteller • Egne udflugter og oplevelser

Lad os hjælpe med jeres rejsedrømme. Sammen med Unique Travel skræddersyer vi Danmarks bedste rejser til Asien med fly, transport og hoteller inkluderet. Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og sidder klar med forslag og inspiration, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer), så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres personlige rejse til Asien. Og husk: I er altid velkomne til at teste os på prisen – måske er  jeres rejsedrøm tættere på end I tror.

 

 

Planlægningen af vores ferie var supergod – 5 stjerner herfra. Ole og familien rejste med os på juleferie i Thailand

 

Derfor skal I booke hos os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange fantastiske oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser med udgangspunkt i jeres ønsker
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker.

Uanset om I drømmer om en rundrejse i Myanmar, en badeferie på Maldiverne eller et fantastisk eventyr på tværs af Indokina, så får I branchens bedste rådgivning, og vi sørger for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Brug vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Asien. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar med rejseforslag og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til drømmeferien.

Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser – rejs når I vil
Vi laver skræddersyede rejser til bl.a. Bali, Laos, Dubai, Thailand, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Myanmar, Singapore, Maldiverne og Sri Lanka. Det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde, og som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Asien.

 

Tak fordi I gav os denne fantastiske rejse og for al jeres hjælp med forslag og rejserute. I ligger i top på Trustpilot og det er fuldt fortjent. Stine og familien rejste med os på et af vores øhop