Rejser til Asien – lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til bl.a. Bali, Thailand og Vietnam. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste rejser til alle de populære rejsemål i Østen. Med håndplukkede hoteller, branchens bedste rådgivning og en score på 9,6 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet. Vi sørger for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

 

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud eller læs mere om, hvad vi kan tilbyde herunder.

 

Derfor skal I booke hos os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,6. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange fantasiske oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser med udgangspunkt i jeres ønsker
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I drømmer om en rundrejse i Myanmar, en badeferie på Maldiverne eller et fantastisk eventyr på tværs af Indokina, så får I branchens bedste rådgivning, og vi sørger for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Brug vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Asien. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar med rejseforslag og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til drømmeferien. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser – rejs når I vil
Vi laver skræddersyede rejser til Bali, Laos, Dubai, Thailand, Vietnam, Cambodja, Malaysia, Myanmar, Singapore, Maldiverne og Sri Lanka. Det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde og om regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Asien.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse – kontakt mig på info@thailandrundt.dk (og medsend gerne telefonnummer) – vi sidder klar med inspiration og spændende rejseforslag.