Rejser til Cambodja – lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse. Sammen med Unique Travel (medlem af Rejsegarantifonden) laver vi Danmarks bedste rejser til Cambodja. Vi har mange års rejseerfaring og kommer selvfølgelig gerne med forslag og inspiration til lidt anderledes oplevelser, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Vi sammensætter vores egne udflugter og oplevelser og bruger kun håndplukkede hoteller, som vi selv har boet på – det betyder unikke skræddersyede drømmerejser til Cambodja, som vores kunder elsker – de giver os fantastiske tilbagemeldinger og topkarakteren 4,9 på Trustpilot.

Vil I også have en personlig og skræddersyet rejse til Cambodja, så laver vi meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer) eller læs mere om, hvorfor I skal rejse med os herunder.

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første kontakt, til I er tilbage i Danmark mange fantastiske oplevelser rigere.

Vores rejser er unikke
Vi har personligt oplevet alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser godkendt af os – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I er til skønne paradisøer, en rundrejse i Cambodja eller den store tur gennem Indokina, så kan vi hjælpe med at lave den perfekte drømmerejse til jer.

Nyd godt af vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Cambodja, som vi selv har besøgt mange gange. I får branchens bedste rådgivning og kundeservice – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til med inspiration og forslag til jeres rejse. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser
Vores rejser til Cambodja er individuelle rejser skræddersyet til jer. I bestemmer rejsedatoer og rejselængde – som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Cambodja. I kan gøre et stop i Dubai eller kombinere med andre lande i Sydøstasien som f.eks. Laos og Vietnam – valget er jeres.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Cambodja – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og meget gerne telefonnummer), vi sidder klar med masser af inspiration og rejseforslag.