Rejser til Cambodja skræddersyet til jer – få et uforpligtende tilbud

Medlem af Rejsegarantifonden • Score på Trustpilot på 4,9 • Håndplukkede hoteller • Egne udflugter og oplevelser

Lad os hjælpe med jeres rejsedrømme. Sammen med Unique Travel skræddersyer vi Danmarks bedste rejser til Cambodja med fly, transport og hoteller inkluderet. Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og sidder klar med forslag og inspiration, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer), så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres personlige rejse til Cambodja. Og husk: I er altid velkomne til at teste os på prisen – måske er  jeres rejsedrøm tættere på end I tror.

 

 

Planlægningen af vores ferie var supergod – 5 stjerner til jer. Ole og familien rejste med os på juleferie i Thailand

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første kontakt, til I er tilbage i Danmark mange fantastiske oplevelser rigere.

Vores rejser er unikke
Vi har personligt oplevet alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser godkendt af os – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker.

Uanset om I er til skønne paradisøer, en rundrejse i Cambodja eller den store tur gennem Indokina, så kan vi hjælpe med at lave den perfekte drømmerejse til jer.

Nyd godt af vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Cambodja, som vi selv har besøgt mange gange.

I får branchens bedste rådgivning og kundeservice – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til med inspiration og forslag til jeres rejse. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst verden rundt med de mindste.

Fleksible rejser
Vores rejser til Cambodja er individuelle rejser skræddersyet til jer. I bestemmer rejsedatoer og rejselængde – som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Cambodja. I kan gøre et stop i Dubai eller kombinere med andre lande i Sydøstasien som f.eks. Laos og Vietnam – valget er jeres.

 

Tak fordi I gav os denne fantastiske rejse og for al jeres hjælp med forslag og rejserute. I ligger i top på Trustpilot og det er fuldt fortjent. Stine og familien rejste med os på et af vores øhop