Rejser til Dubai – lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Dubai. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste rejser til Dubai. Med håndplukkede hoteller, branchens bedste rådgivning og en score på 9,8 på Trustpilot er I sikret en rejse i høj kvalitet. Vi sørger for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

 

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud eller læs mere om, hvorfor I skal rejse med os herunder.

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,8. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange store oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser – ingen masseproduktion, men personlige skræddersyede rejser lavet efter jeres ønsker. Uanset om I vil på en lækker bade- eller storbyferie, opleve flere emirater eller gøre et stop i Dubai i forbindelse med jeres rejse til Østen, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Nyd godt af vores store erfaring
Vi har været i rejsebranchen i mange år og er eksperter i at skræddersy rejser til Dubai. I får den bedste rådgivning i rejsebranchen og en personlig og engageret kundeservice. Fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til at hjælpe og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til jeres rejse. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst rundt i hele verden med de mindste.

Fleksible rejser
I vælger rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Dubai – valget er jeres.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Dubai – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og gerne telefonnummer) – vi sidder klar til at hjælpe med rådgivning og inspiration.