fbpx

Rejser til Dubai skræddersyet til jer – få et uforpligtende tilbud

Medlem af Rejsegarantifonden • Score på Trustpilot på 4,9 • Håndplukkede hoteller • Egne udflugter og oplevelser

Sammen med Unique Travel laver vi Danmarks bedste rejser til Dubai, der som regel er billigere end hos andre bureauer. Vi har mange års rejseerfaring og sidder klar med forslag og inspiration til anderledes oplevelser, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold. Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer), så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres personlige og skræddersyede rejse til Dubai.

 

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange store oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser – ingen masseproduktion, men personlige skræddersyede rejser lavet efter jeres ønsker. Uanset om I vil på en lækker bade- eller storbyferie, opleve flere emirater eller gøre et stop i Dubai i forbindelse med jeres rejse til Østen, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Nyd godt af vores store erfaring
Vi har været i rejsebranchen i mange år og er eksperter i at skræddersy rejser til Dubai. I får den bedste rådgivning i rejsebranchen og en personlig og engageret kundeservice. Fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til at hjælpe og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til jeres rejse. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst rundt i hele verden med de mindste.

Fleksible rejser
I vælger rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Dubai – valget er jeres.

 

Tak fordi I gav os denne fantastiske rejse og for al jeres hjælp med forslag og rejserute. I ligger i top på Trustpilot og det er fuldt fortjent. Stine og familien rejste med os på et vores øhop