Rejser til Malaysia – lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Malaysia. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste rejser til Malaysia. Med håndplukkede hoteller, branchens bedste rådgivning og en score på 9,8 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet. Vi sørger for at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

 

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud eller læs mere om, hvorfor I skal rejse med os.

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,8. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange fantasiske oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser med udgangspunkt i jeres ønsker
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser godkendt af os – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I er til pudderhvide sandstrande, storbystemning i Kuala Lumpur eller naturoplevelser i verdensklasse på Borneo, så kan vi hjælpe med at lave den perfekte skræddersyede rejse til jer – vi sørger for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Brug vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Malaysia og Sydøstasien, som vi selv har besøgt mange gange. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – så sidder vi klar med inspiration og rejseforslag til pragtfulde Malaysia. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst rundt i Malaysia med de mindste.

Fleksible rejser – rejs når I vil
Vores rejser til Malaysia er individuelle rejser – det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Malaysia, som I kan kombinere med f.eks. Dubai eller andre lande i Sydøstasien.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Malaysia – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og meget gerne telefonnummer), vi sidder klar med masser af inspiration og rejseforslag.