Rejser til Sri Lanka skræddersyet til jer – få et uforpligtende tilbud

Medlem af Rejsegarantifonden • Score på Trustpilot på 4,9 • Håndplukkede hoteller • Egne udflugter og oplevelser

Lad os hjælpe med jeres rejsedrømme. Sammen med Unique Travel skræddersyer vi Danmarks bedste rejser til Sri Lanka med fly, transport og hoteller inkluderet. Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og sidder klar med forslag og inspiration, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer), så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres personlige rejse til Sri Lanka. Og husk: I er altid velkomne til at teste os på prisen – måske er  jeres rejsedrøm tættere på end I tror.

 

Tak fordi I gav os denne fantastiske rejse og for al jeres hjælp med forslag og rejserute. I ligger i top på Trustpilot og det er fuldt fortjent. Stine og familien rejste med os på et af vores øhop

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange fantasiske oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser med udgangspunkt i jeres ønsker
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I er til spændende historie, fantastisk natur eller lange eksotiske strande, så lad os hjælpe jer på vej.

Brug vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Sri Lanka, som vi selv har besøgt mange gange.

I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – så sidder vi klar med inspiration og vil gøre vores bedste for, at I får lige præcis den rejse til Sri Lanka, som I drømmer om. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst rundt i verden med de mindste.

Fleksible rejser – rejs når I vil
Vores rejser er skræddersyede og tilpasset jeres ønsker – det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. De fleste booker en rejse med alt inkluderet – dvs. fly, hoteller, transporter og udflugter/rundrejseprogram, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet på Sri Lanka. Eller hvad med at kombinere med Dubai eller paradisiske Maldiverne – valget er jeres.

 

Planlægningen af vores ferie var supergod – 5 stjerner herfra. Ole og familien rejste med os på juleferie til Thailand