Rejser til Sri Lanka – lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Sri Lanka. Jeg samarbejder med et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks bedste rejser til Sri Lanka. Med håndplukkede hoteller, rådgivning i topklasse og en score på 9,8 på Trustpilot er I sikret en drømmeferie i høj kvalitet. Vi sørger for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

 

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud eller læs mere om, hvorfor I skal rejse med os herunder.

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 9,8. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange fantasiske oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser med udgangspunkt i jeres ønsker
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser  – ingen masseproduktion, men personlige rejser lavet med udgangspunkt i jeres ønsker. Uanset om I er til spændende historie, fantastisk natur eller lange eksotiske strande, så lad os hjælpe jer på vej – vi sørger for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Brug vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Sri Lanka, som vi selv har besøgt mange gange. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – så sidder vi klar med inspiration og vil gøre vores bedste for, at I får lige præcis den rejse til Sri Lanka, som I drømmer om. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst rundt i verden med de mindste.

Fleksible rejser – rejs når I vil
Vores rejser er skræddersyede og tilpasset jeres ønsker – det er jer, der bestemmer rejsedatoer og rejselængde. De fleste booker en rejse med alt inkluderet – dvs. fly, hoteller, transporter og udflugter/rundrejseprogram, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet på Sri Lanka. Eller hvad med at kombinere med Dubai eller paradisiske Maldiverne – valget er jeres.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Sri Lanka – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og meget gerne telefonnummer) – vi sidder klar til at hjælpe med inspiration og rejseforslag.