Rejser til Thailand skræddersyet til jer – få et uforpligtende tilbud

Medlem af Rejsegarantifonden • Score på Trustpilot på 4,9 • Håndplukkede hoteller • Egne udflugter og oplevelser

Lad os hjælpe med jeres rejsedrømme. Sammen med bl.a. Unique Travel skræddersyer vi Danmarks bedste rejser til Thailand med fly, transport og hoteller inkluderet. Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og sidder klar med forslag og inspiration, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer), så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud på jeres personlige rejse til Thailand.

 

 

Perfekt hjælp til planlægning af fantastisk 3-ugers ferie i Thailand med to små børn. Har anbefalet jer til alle omkring os. Ea og familien tog med os på en drømmerejse til Thailand

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange store oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser – ingen masseproduktion, men personlige skræddersyede rejser lavet efter jeres ønsker.

Uanset om I vil på en lækker badeferie, et øhop på tropeøer eller den store rundrejse gennem fantastiske Thailand, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget.

Nyd godt af vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Thailand. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til at hjælpe og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til jeres rejse.

Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst rundt i Thailand med de mindste.

Fleksible rejser
I vælger rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Thailand. I kan kombinere med f.eks. Dubai eller besøge flere lande i Sydøstasien undervejs – valget er jeres.

 

Tak fordi I gav os denne fantastiske rejse og for al jeres hjælp med forslag og rejserute. I ligger i top på Trustpilot og det er fuldt fortjent. Stine og familien rejste med os på et af vores øhop