Rejser til Thailand lavet med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – få et uforpligtende tilbud

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse. Sammen med Unique Travel (medlem af Rejsegarantifonden) laver vi Danmarks bedste rejser til Thailand. Vi har mange års rejseerfaring og kommer selvfølgelig gerne med forslag og inspiration til lidt anderledes oplevelser, men det er altid jer, der bestemmer rejsens indhold.

Vi sammensætter vores egne udflugter og oplevelser og bruger kun håndplukkede hoteller, som vi selv har boet på – det betyder unikke skræddersyede drømmerejser til Thailand, som vores kunder elsker – de giver os fantastiske tilbagemeldinger og topkarakteren 4,9 på Trustpilot.

Vil I også have en personlig og skræddersyet rejse til Thailand, så laver vi meget gerne et gratis og uforpligtende tilbud med udgangspunkt i jeres ønsker og budget. Kontakt os på info@thailandrundt.dk og fortæl os, hvad I har i tankerne (og medsend gerne telefonnummer) eller læs mere om, hvorfor I skal rejse med os herunder.

 

Derfor skal I rejse med os

Tryghed før, under og efter rejsen
Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9. Vi er med jer hele vejen fra første henvendelse, til I er tilbage i Danmark mange store oplevelser rigere.

Vi laver unikke rejser
Vi har selv besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder håndplukkede hoteller og oplevelser – ingen masseproduktion, men personlige skræddersyede rejser lavet efter jeres ønsker. Uanset om I vil på en lækker badeferie, et øhop på tropeøer eller den store rundrejse gennem fantastiske Thailand, så sørger vi for, at rejsen passer jeres budget og bliver billigere end hos andre danske rejsebureauer.

Nyd godt af vores store erfaring
Vi har mange års erfaring fra rejsebranchen og er eksperter i at skræddersy rejser til Thailand. I får rådgivning og kundeservice i absolut topklasse – fortæl os hvad I ønsker – vi sidder klar til at hjælpe og kommer selvfølgelig gerne med inspiration til jeres rejse. Har I børn med, så deler vi gerne ud af vores store erfaring – vi har selv rejst rundt i Thailand med de mindste.

Fleksible rejser
I vælger rejsedatoer og rejselængde. Som regel vil I have fly, hoteller og transport inkluderet, men I kan også selv sørge for flybilletter og lade os stå for arrangementet i Thailand. I kan kombinere med f.eks. Dubai eller besøge flere lande i Sydøstasien undervejs – valget er jeres.

Læs mere på siden oftest stillede spørgsmål.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand – kontakt os på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker (og gerne telefonnummer) – vi sidder klar til at hjælpe med rådgivning og inspiration.