Superbillige flybilletter til Thailand i januar 2020

Lige nu kan du finde superbillige flybilletter fra København til Bangkok i januar 2020. Prisen med Air China via Beijing er blot kr. 2.624,- med udrejse 5/1 og hjemrejse 23/1, men der er flere andre datoer at vælge mellem.

Også Swiss/Lufthansa har rigtig gode billetter. Flyver I ud med Lufthansa via München og hjem med Swiss via Zürich er prisen kr. 3.260,- med udrejse 8/1 og hjemrejse 22/1.

Norwegian har billetter med den direkte rute fra København til Bangkok til kr. 4.306,-  – f.eks. med udrejse 9/1 og hjemrejse 24/1.

Andre priser i januar fra København
Qatar Airways via Doha: kr. 3.695,-
Finnair via Helsinki: kr. 3.647,-
Turkish Airlines via Istanbul: kr. 3.653,-
Emirates via Dubai: kr. 3.803,-

Alle ovenstående eksempler er med rigtig gode forbindelser med kun kort transittid.

 

Fra Billund

Flyver I fra Billund er der også rigtig billige flybilletter til Bangkok i januar 2020. I kan tage med KLM via Amsterdam til kun kr. 3.734,-. F.eks. med udrejse 22/1 og hjemrejse 5/2. Også Turkish Airlines via Istanbul har billige billetter – her er prisen kr. 3.818,- med udrejse 15/1 og hjemrejse 29/1. Begge forbindelser er selvfølgelig rigtig gode.

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *