Rundrejse i Thailand – Bangkok, River Kwai og Nordthailand

På denne 10 dages rundrejse (9 nætter) tager I via Bangkok og River Kwai til pragtfulde Nordthailand. Rundrejsen slutter i Bangkok.

I skal bl.a. på dinner cruise på Chao Phraya-floden og opleve området omkring legendariske River Kwai, før I tager til skønne Nordthailand omkring Chiang Rai og Chiang Mai. Her følger I nogle dage et fastlagt program, men har andre dage mulighed for at vælge de oplevelser, der passer jer.

Det kunne f.eks. være en smuttur til Myanmar, besøg ved Den Gyldne Trekant, se elefanter i deres rette element eller en pragtfuld cykeltur i Chiang Mai’s omegn og meget andet. I kan læse mere i programbeskrivelsen herunder, der kan justeres så det passer præcis til jeres ønsker. Rejsen tilbydes af Peter, der er min samarbejdspartner i Thailand – se mere om Peters rejsebureau her.

 

Rejseplan

Bangkok
Ankomst Bangkok – Chaufføren venter I lufthavnen for at køre jer til hotellet. Om aftenen er der dinnercruise på Kongernes Flod – Chao Phraya.

River Kwai
I bliver hentet på jeres hotel for at køre til Kanchanaburi (River Kwai), der er centrum for oplevelser ved legendariske River Kwai. I to dage skal I opleve det spændende område, hvor der bl.a. bliver tid til besøg på krigsmuseet, kirkegården og en gåtur over Broen over floden Kwai.

I sejler med longtailbåd op ad floden til det flydende hotel, hvor I skal overnatte. I har tid på egen hånd på det herlige Jungle Rafts, der er charmerende tømmerflåder på floden. Senere bliver middagen serveret med underholdning af folk fra den nærliggende mon-landsby.

Der bliver også tid til at opleve Erawan Nationalpark for at se vandfaldet af sammen navn. Erawan-vandfaldet er i syv niveauer og det jadegrønne vand i de små pools er ubegribeligt smukt. Turen går nu tilbage til Bangkok.

Chiang Rai
I bliver kørt til lufthavnen for at flyve til Chiang Rai (Ikke inkluderet, men er billigt og vi booker gerne for jer). Om aftenen er der middag på hotellets terrasse, hvor I har en smuk udsigt over rismarkerne.

I Chiang Rai kan I vælge mellem to programmer:

1) Til Den Gyldne Trekant, hvor Laos, Thailand og Myanmar mødes. I kommer også forbi Mae Salong, hvor I skal hilse på Akha- og Yao-stammerne. Herefter går turen ad Mekongfloden til en lille ø, der tilhører Laos.

2) Et besøg i Thailands nordligste by Mae Sai, hvor I går over grænsen til Myanmar. Byen Tachilek på den anden side af grænsen har nogle flotte templer og et hektisk grænsemarked. Men selve oplevelsen af at besøge Myanmar er noget særligt – her er det som om tiden står stille. Tilbage i Thailand igen skal I opleve nogle smukke grotter og det kongelige sommerresidens på bjerget Doi Tung.

Chiang Mai
Fra Chiang Rai kører I til Chiang Mai. På vejen gør I stop ved Det Hvide Tempel, der i den grad skiller sig ud. I Chiang Mai kører I op på tempelbjerget Doi Suthep for at se det flotte tempel og ikke mindst nyde den smukke udsigt over omegnen.

I Chiang Mai kan I igen vælge mellem to forskellige programmer.

1) Bytur i Chiang Mai, hvor I selvfølgelig skal se de berømte templer. I skal også på sejltur på ping-floden. Om aftenen natsafari i Chiang Mai Zoo. Programmet inkluderer også et besøg på en camp udenfor Chiang Mai for at møde elefanterne i deres rette element. Herefter skal I på let rafting ned ad floden og til sidst besøge en orkidéfarm.

2) Dette program er for de aktive. I tager på en pragtfuld cykeltur i Chiang Mais omegn, hvor I virkelig kommer tæt på de lokale. Der er indlagt besøg i en landsby, hvor I selv er med til at lave jeres frokost – en dag fuld af oplevelser. Så venter Tree Top Adventures – Flight of The Gibbon er en af Chiang Mais mest populære attraktioner. Her svæver I i liner over trætoppene – præcis som gibbonaberne.

Bangkok
I dag flyver I fra Chiang Mai til Bangkok (Ikke inkluderet, men er billigt og vi booker gerne for jer) – I bliver selvfølgelig hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. 

Sidste dag er til fri disposition. Vi er selvfølgelig behjælpelige med eventuelle forlængelser af opholdet og din videre rejse.

 

Inkluderet i prisen

• 3 nætter i Bangkok
• 1 nat i Kanchanaburi (River Kwai)
• 2 nætter i Chiang Rai
• 3 nætter i Chiang Mai
• Daglig morgenmad
• Alle udflugter ifølge program
• Alle transfers
• Engelsktalende guide

Kontakt mig for pris*

*Prisen er en frapris, når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på hotellerne. Har I andre ønsker til denne kombination eller vil have jeres helt egen drømmerejse, så er Peter selvfølgelig behjælpelig.

I kan også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål.