Sol i sommerferien: Prøv paradisøerne ved Malaysias østkyst

Pudderhvide sandstrande og krystalklart turkisblåt vand. Øerne ved Malaysias østkyst er et ægte barfodsparadis, der har højsæson i sommermånederne. Min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) er ekspert i rejser til Malaysia og har selv besøgt øerne Sibu, Tioman og Perhentian adskillige gange.

 

Du kan også få del i tropeparadiset, der er overraskende billigt – se blot disse rejseforslag:

Kuala Lumpur og Perhentian Island
3 nætter i Kuala Lumpur og 7 nætter i bungalow på stranden på Perhentian. Inkl. fly København-Kuala Lumpur t/r, hoteller, transport og indenrigsfly.
Fra kr. 10.700,- pr. person

Kuala Lumpur, Sibu og Tioman
3 nætter i Kuala Lumpur, 5 nætter på Sibu i bungalow på stranden og 5 nætter på strandresort på Tioman. Inkl. fly København-Kuala Lumpur t/r, hoteller og transport.
Fra kr. 11.500,- pr. person

Kuala Lumpur, Taman Negara og Perhentian Island
3 nætter i Kuala Lumpur, 3 dages tur gennem junglen i Taman Negara og 7 nætter i bungalow på stranden på Perhentian Island. Inkl. fly København-Kuala Lumpur t/r, hoteller og transport.
Fra kr. 11.050,- pr. person

Priserne er afhængig af ledige værelser og prisen på flybilletter. Du kan kombinerer som du har lyst til – med Dubai, Bangkok, Singapore, regnskov i Malaysia og meget andet. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse eller se mere om vores rejser til Malaysia.

 

Perhentian

Perhentian er et rigtigt tropeparadis og består faktisk af to øer. Min samarbejdspartner har fundet det helt rigtige sted at bo. Et sted, hvor man glemmer tiden, og hvor dagene går med at slappe af i en hængekøje, snorkle med havskildpadder og spise god bbq med sand under fødderne. Lyder da skønt, ik?

 

Sibu

En rigtig Robinson Crusoe-ø. Et uspoleret paradis uden biler og kun få hoteller. Et af dem er en drøm for både børn og voksne, og det er her min samarbejdspartner primært sender gæsterne hen. Her kan forældrene sippe gode drinks i baren, og børnene kan deltage i en af de mange aktiviteter. Alle har mulighed for at boltre sig på den fantastiske strand og komme ned i tempo i pragtfulde omgivelser.

 

Tioman

Den mest kendte af øerne ved Malaysias østkyst har skønne sandstrande med krystalklart vand. Tioman er også en af de større øer, og det betyder selvfølgelig flere turister, men også mulighed for flere udflugter og aktiviteter. Tioman har smuk jungle med vandfald, og det omkringliggende hav byder på rigtig god dykning og snorkling.

 

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende rejsetilbud, hvis du også vil have en bid af paradiset eller se mere om vores rejser til Malaysia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *