Thailand for hele familien i skolernes sommerferie – 14 dage for kr. 6.520,-

Går familierejsen til Thailand i sommerferien, så tjek dette rejseforslag:

I kan få fly og 13 nætter på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa (der er på top 25 over bedste familiehoteller hos Tripadvisor) for kr. 6.520,- pr. person i superiorværelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling.

Værelset er stort nok til to voksne og to børn (2-11 år), men ønsker I en familiesuite er prisen kr. 7.390,- pr. person, og det er stadig inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling.

Rejsen er med udgangspunkt i flybillet fra København til Bangkok til kr. 3.875,- (superforbindelse med Finnair via Helsinki) med afrejse 15/7 og hjemrejse 29/7. Der er flere andre datoer at vælge mellem.

Rejser I ud fra Billund er prisen kr. 6.460,- pr. person (12 nætter). Det er også her Finnair via Helsinki, der har de billigste billetter med udrejse 22/7 og hjemrejse 4/8.

 

Om Novotel Hua Hin

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort er et dejligt hotel ved stranden i Cha Am. Her er bl.a. spa, fitnesscenter, swimmingpools, børnepool,  3 barer, 3 restauranter og gratis børneklub. I kan nemt booke transport til og fra lufthavnen via hotellet eller hos Hoppa.

Værelserne har bl.a. køleskab, safetyboks, aircondition, 32-tommers LCD-tv og gratis wifi.

 

Få en skræddersyet rejse

Vil I have en rejse med alt inkluderet hjemmefra – fly, transport og hotel, så kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand og har stor erfaring i at rejse med børn. Se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

 

 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *