Thailand i bryllupshumør

Rejsesitet Travel+Leisure Asia har netop kåret Thailand som bedste destination for bryllupsrejsende. Det er fjerde år i træk, at Thailand vinder den prestigefyldte pris, der er givet på baggrund af tilbagemeldinger fra rejsemagasinets læsere og et panel bestående af eksperter på området.

De thailandske turistmyndigheder har på det seneste promotet landet som et sted, hvor man kan få et eksotisk bryllup og ikke mindst som et sted at holde hvedebrødsdagene. Det er den indsats, der nu bærer frugt mener man.

Ifølge de thailandske myndigheder er det især det høje niveau på hoteller og service kombineret med smuk natur og lækre strande, der er hovedårsagen til den store succes.

Mange hoteller i Thailand har da også specialiseret sig i bryllupper, der som oftest afholdes på stranden. Det har det amerikanske rejsesite fodors.com også bemærket. De har kåret Thailand som Asiens mest romantiske rejsemål.

Her kommer en række af Thailands bedste hoteller at afholde bryllup:

 

Conrad Koh Samui – Koh Samui

Superluksus på Koh Samui med overdådige bryllupspakker
Conrad Samui er et af Thailands absolut førende hoteller, når det gælder bryllupper. Det luksuriøse resort ligger på den rolige sydvestlige del af øen og har et hav af faciliteter som f.eks. spa, fitness, yogaundervisninger, swimmingpool, 2 barer/lounges og 3 restauranter. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, safetyboks, pudemenu og gratis wifi.

Book eller se mere om Conrad Samui >

 

The Sarojin – Khao Lak

Populær luksus ved Khao Lak
Det lækre luksushotel har fået en World Luxury Romantic Hotel Award tre gange og er kendt for deres bryllupsarrangementer. Sarojin ligger ud til stranden og tilbyder bl.a. spa, fitness, swimmingpool, yogaundervisning, 2 barer/lounger og 2 restauranter. Hotellet har både værelser og suites – alle har de tv, køleskab, safetyboks, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi.

Book eller se mere om The Sarojin >

 

Sareeraya Villas & Suites – Koh Samui

Lækkert hotel, der har forskellige pakker/temaer til brylluppet. Sareeraya Villas & Suites ligger på den nordlige del af Chaweng Beach, og her kan du vælge, om du vil bo i villa eller suite – nogle med jacuzzi eller egen pool. Værelserne har tv, minibar, safetyboks, aftenopredning og gratis wifi. Hotellet tilbyder bl.a. spa, bar/lounge, fitnessfaciliteter, restaurant og swimmingpool.

Book eller se mere om Sareeraya Villas & Suites >

 

SALA Phuket

Hold eksotisk bryllup på stranden på Phuket
SALA Phuket ligger direkte ud til stranden i Mai Khai. Her tilbyder man et væld af muligheder til jeres bryllup – I skal blot nyde dagen. I kan bl.a. bo i lækre villaer med egen swimmingpool. Uanset hvilken værelsestype I vælger, så er der bl.a. tv, minibar, safetyboks, aftenopredning og gratis wifi. SALA Phuket tilbyder desuden spa, have, bar/lounge, restaurant, bibliotek og 2 swimmingpools.

Book eller se mere om SALA Phuket >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *