Rejse til Bali: Ubud, Amed og Gili Meno fra kr. 11.325,- med alt inkluderet

På denne 16-dages rejse får I noget af det bedste Bali og de omkringliggende øer kan byde på. Fra pragtfulde Ubud til hyggelige Amed og med afsluttende badeferie på Gili Menos paradisstrande.

Denne rejse er populær, men kun et forslag – har I andre ønsker, så sidder vi klar til at lave en skræddersyet rejse til jer – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Ubud (5 nætter)
I begynder rejsen med fem overnatninger i Ubud. Det betyder, at I både har tid til at udforske byen med det kreative miljø og de gode restauranter, men også har mulighed for st opleve alt det som Bali kan byde på. I kan vandre i de omkringliggende rismarker, tage på cykeltur genne landsbyer og smuk natur eller opleve fantastiske templer og en unik kultur, der kun findes her.

Amed (3 nætter)
Fra Ubud bliver I kørt til Amed på østkysten, hvor de sorte lavastrande sætter sit særlige præg på området. Amed er Balis dykkercentrum, men byen ligger også tæt på både vulkanen Gunung Agung og Besakih-templet, der er øens største. Alt i Amed er i mindre målestok, og det giver tid og plads til nogle pragtfulde dage på den østlige del øen, hvor turismen stadig er forholdsvis begrænset.

Gili Meno (6 nætter)
Fra store oplevelser på Bali er det nu tid til at komme helt ned i tempo. På øen Gili Meno er der ingen biler eller scootere – bare hvide sandstrande med krystalklart vand. Det er et perfekt sted at slappe af og fordøje de fantastiske indtryk på Bali.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rejser til Bali – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København til Bali
• 5 overnatninger i Ubud
• 3 overnatninger i Amed
• 6 overnatninger på Gili Meno
• Al transport – bil og båd

Pris fra kr. 11.325,- pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.