Ubud, Bali Lush, Gili Meno og Sanur – fra kr. 12.700,-

På denne 15-dages rejse får I noget af det bedste Bali og de omkringliggende øer kan byde på. Fra pragtfulde Ubud til enestående Bali Lush midt i den smukke natur og til sidst badeferie på Gili Menos paradisstrande. I slutter med én nat i Sanur på Bali, inden turen går hjem til Danmark.

Denne rejse er populær, men kun et forslag – har I andre ønsker, så sidder vi klar til at lave en skræddersyet rejse til jer – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Ubud (3 nætter)
I begynder rejsen med fem overnatninger i Ubud. Det betyder, at I både har tid til at udforske byen med det kreative miljø og de gode restauranter, men også har mulighed for at opleve alt det som Bali kan byde på.

I kan vandre i de omkringliggende rismarker, tage på cykeltur gennem landsbyer og smuk natur eller opleve fantastiske templer og en unik kultur, der kun findes her.

Bali Lush – Tabanan (2 nætter)
Fra Ubud bliver I kørt til Bali Lush, der ligger ved Tabanan. Her er I omgivet af den frodige natur og bor et stenkast fra hyggelige landsbyer, hvor I kan gå på opdagelse på markederne og måske opleve en af balinesernes farvestrålende ceremonier.

Bali Lush er er skønt autentisk overnatningssted med kun 5 hytter. Her er både restaurant og lille swimmingpool. I kan få de venlige ejere til at arrangere et besøg på bl.a. en skole eller hos en lokal healer.

Gili Meno (7 nætter)
Fra store oplevelser på Bali er det nu tid til at komme helt ned i tempo. På øen Gili Meno er der ingen biler eller scootere – bare hvide sandstrande med krystalklart vand. Det er et perfekt sted at slappe af og fordøje de fantastiske indtryk på Bali.

Sanur (1 nat)
Inden turen går tilbage til Danmark, har I en nat i Sanur. Byen er et af Balis største turistområder og her kan I gøre de sidste indkøb og spise god mad på en af de mange restauranter. Ønsker I flere dage i Sanur, så kan det

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks bedste rejser til Bali – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København til Bali
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller
• Al transport – bil og båd

Pris fra kr. 12.700,- pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.