Ubud, Gili Meno og Candi Dasa – fra kr. 10.950,- med alt inkluderet

16 dages rejse til smukke Bali og paradisiske Gili Meno. I skal opleve tre forskellige steder, hvor der bliver masser af tid til både afslapning, fordybelse og spændende udflugter.

Nedenstående er blot et rejseforslag – I kan få jeres rejse til Bali og/eller Gili og Lombok, som I vil have det – kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker, så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Ubud
Rejsen begynder i Ubud på Bali, der er kendt som øens kulturelle centrum. Her er der masser af kreativitet i form af gallerier og lokale designere, der sælger f.eks. tøj, sko og tasker. Her er også nogle af øens bedste restauranter, og så skal I unde jer selv en gå- eller cykeltur i rismarkerne.

Kan I lide at være gode ved jer selv, så er Ubud også stedet at nyde skønne spa – og wellnessbehandlinger, og der er mulighed for at dyrke yoga med den smukkeste udsigt over Balis storslåede natur.

Gili Meno
Rejsen fortsætter på bountyøen Gili Meno, der har kridhvide sandstrande med turkisblåt vand. Her er der masser af tid til at slappe af, og Gili Meno er ganske enkelt det paradis vi alle drømmer om en kold vinterdag i Danmark.

Candi Dasa
Sidste stop er Candi Dasa på Bali, hvor I bor på det lækre Alila Manggis Resort. Candi Dasa er en rolig by på østkysten, der er et rigtig godt udgangspunkt for f.eks. dykning eller spændende udflugter på Bali. Oplev det fantastiske Besakih-tempel eller den storslåede solopgang fra vulkanen Agung. Blot et par af de mange muligheder for udflugter på Bali.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks bedste rejser til Bali – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København til Bali
• 5 overnatninger på Sri Ratih Cottage i Ubud
• 5 overnatninger på Seri Resort på Gili Meno
• 4 overnatninger på Alila Manggis Resort i Candi Dasa
• Al transport mellem lufthavne, hoteller og havne – bil, van og båd

Pris fra kr. 10.950,- pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.