Udflugter i Thailand – få unikke oplevelser på din rejse

Thailand mangler bestemt ikke gode udflugtsmuligheder. Oplevelserne står i kø, og uanset om I er til f.eks. natur, kultur eller historie, så kan I få det her. Selvom det for mange er de lækre strande, der trækker, så kan vi stærkt anbefale at opleve alt det andet Thailand har at byde på.

Vi har valgt en række spændende udflugter ud, som kan lægges ind i jeres rejseplan, hvis I ønsker det. Nogle af stederne og udflugterne er tilgængelige for alle, mens andre er unikke og skræddersyet af os for at sikre jer de absolut bedste oplevelser i Thailand.

Vores byrundture i Bangkok og Chiang Mai er vores egne ligesom vi f.eks. selv har sammensat programmet på flere af vores udflugter til River Kwai. Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme My Dream – et perle af et guesthouse i Nordthailand, hvor du bor midt i bjergstammeland. Et unikt sted med et fleksibelt dagsprogram udviklet af os.

I får med andre ord ingen turistfælder og metervareløsninger, men unikke udflugter med nøje udvalgt indhold. Se mere om vores rejser til Thailand eller kontakt mig på info@thailandrundt.dk, hvis I vil have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse.

 

My Dream Guesthouse

Ud til Kok-floden ved Chiang Rai ligger det lille My Dream Guesthouse, hvor værten Nan sørger for, at I får nogle uforglemmelige dage. Her et udpluk af de mange oplevelser:

Sejltur på floden • Vandreture • Besøg hos bjergstammer • Det Hvide Tempel • Mae Sai – Thailands nordligste by • Den Gyldne Trekant • Homestay hos lahu-stammen • Trekkingprogram

Nan er selv fra karenstammen, og han kender området ud og ind. De landsbyer I besøger er derfor nogle af de mest autentiske i Nordthailand. My Dreams dejlige bungalows ligger ud til floden og har loftsvifte, myggenet over sengen og eget badeværelse med både varmt og koldt vand i hanen.

I kan opleve My Dream Guesthouse på en 4-dages tur (3 nætter) eller en 3-dages tur (2 nætter).

 

Med tuk-tuk gennem Bangkok

Vi tilbyder selvfølgelig også de klassiske sightseeingture i Bangkok, men hvorfor ikke prøve en alternativ udflugt i Thailands hovedstad?

Med tuk-tuk suser I gennem Bangkok og skal bl.a. opleve seværdigheder som Wat Arun (Morgengryets Tempel – byens vartegn), det indiske marked, blomstermarkedet, Golden Mount-templet, Chinatown og slutter af med en god frokost på toppen af et guesthouse, hvorfra I har en flot udsigt over Bangkok.

Denne udflugt har vi selv sammensat – alt er tilrettelagt med guide og tuk-tuk chauffør – I skal bare nyde denne anderledes måde at opleve Bangkok.

Man kommer tæt på de lokale på Bangkoks klonger

 

Den Gyldne Trekant

Et af de smukkeste og mest spændende steder i Thailand er området omkring Den Gyldne Trekant. Her i den nordligste del af landet mødes Laos, Myanmar og Thailand, der er delt af Mekongfloden

Denne del af Thailand byder på bl.a. bjergstammer, farverige templer, gemte landsbyer og smuk natur med floder, vandfald og tæt skov i et bjergrigt landskab.

Vi tilbyder både den klassiske 3-dages tur med start i Chiang Mai, hvor I undervejs til Chiang Rai bor på gode resorts.

I kan også opleve Den Gyldne Trekant fra My Dream Guesthouse eller fra den fantastiske Lanjia Lodge, der ligger med vidunderlig udsigt over Laos og Mekongfloden. Her bor I få meter fra lahu- og hmongstammen.

En udflugt til Den Gyldne Trekant kan bl.a. indeholde besøg hos bjergstammer, på opiumsmuseet, sejltur på Mekongfloden, Det Hvide Tempel i Chiang Rai, Thailands nordligste by Mae Sai og grænsen til Myanmar

 

Khao Sok Nationalpark

Den smukke nationalpark i Sydthailand lige nord for Phuket kan stærkt anbefales. Det er muligt at nå Khao Sok på en dagsudflugt fra Krabi, Phuket og Khao Lak, men glem alt om det. I skal unde jer selv minimum én nat (og gerne flere) for rigtig at mærke atmosfæren i en af verdens ældste regnskove.

I kan bl.a. opleve Khao Sok fra Our Jungle House, der tilbyder lækre og smagfuldt indrettede bungalows i trætoppene – en fantastisk oplevelse. Fra Our Jungle House kan I tage med på forskellige udflugter som f.eks. vandreture i junglen og sejture ned ad floderne eller hvad med at tilbringe en nat på tømmerflåde på Cheow Lan-søen?

En anden mulighed i Khao Sok Nationalpark er Elephant Hills, der er Thailands første teltcamp. Her bor I i luksustelt i hovedcampen og på flåder på Cheow Lan-søen. Også her er der mulighed for en række aktiviteter – bl.a. kan I deltage i Elephant Experience, hvor I er med til at fodre og vaske campens elefanter.

En tur på Cheow Lan-søen i Khao Sok Nationalpark er en stor oplevelse

 

River Kwai

En klassisk udflugt er til legendariske River Kwai, der ligger ved byen Kanchanaburi vest for Bangkok. River Kwai kan opleves på en dagsudflugt fra hovedstaden, men ligesom med Khao Sok Nationalpark, så kan det også her anbefales at tilbringe nogle nætter i dette spændende område.

Vi har selv sammensat denne 2-dages udflugt, hvor I bl.a. oplever Erawan-vandfaldet i syv niveauer, Broen over Floden Kwai, krigskirkegården, Thailand-Burma Railway Museum og skal sejle på Kwai-floden til det skønne River Kwai Jungle Raft, hvor I skal overnatte.

På dag 2 er der endnu flere store oplevelser. Her skal I først besøge Hell Fire Pass – et af de mest berømte steder langs jernbanen. Fra Hintok River Camp er det tid til en cykeltur i landlige omgivelser, og efter frokost tager I toget tilbage til Kanchanaburi med Dødens Jernbane. Dette er en privat tur med guide, der er proppet med spændende oplevelser.

 

Det autentiske Bangkok

Bangkok er en kæmpeby med seværdigheder i verdensklasse. Kun få begiver sig over på den vestlige side af Chao Phraya-floden, og det er egentlig synd. Det er her du finder det autentiske Bangkok, hvor du kommer tæt på den thailandske hverdag langt væk lysreklamer, menneskemylder og gigantiske shoppingcentre.

Vi har gjort “den anden side” af Bangkok nemt tilgængelig på denne udflugt som vi selv har udviklet. Sammen med jeres guide skal I først på sejltur på Bangkoks kanaler, der kaldes klonger. Her går livet sin gang blandt indbyggerne, der bor i stolpehuse helt ud til kanalen. I gør bl.a. stop ved et tempel, og prøv om I kan få øje på kæmpevaranerne, der ofte ligger på flodbredden.

Med tuk-tuk tager I til togstationen, hvorfra I skal køre en times tid til Mahachai. Toget kører næsten gennem folks huse, og det varer ikke længe før storbyen er skiftet ud med mere landlige omgivelser.

Ved endestationen i Mahachai ligger det store marked, hvor varerne bliver fjernet for at gøre plads til toget. Det er et rigtig lokalmarked med masse af varer, som du med garanti ikke kender navnet på.

Mahachai ligger ved den store havn, og frokosten indtages på en god restaurant, der vil være et rent paradis for fiskeelskere. Efter maden skal I sejle med minifærge over en lille flod, hvor I med cykeltaxi bliver kørt rundt i lokalområdet. En autentisk oplevelse, hvor I med stor sandsynlighed er de eneste turister.

Lille del af Erawan-vandfaldet ved River Kwai

 

Tidlig morgen i Khao Sok Nationalpark

 

Det berømte hvide tempel udenfor Chiang Rai

 

En tuk-tuk tur gennem Bangkok er en anderledes måde at opleve Thailands hovedstad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *