Vietnam er billig lige nu – der er rundrejsebilletter til kr. 3.661,-

Vietnam er helt fantastisk og et af mine yndlingsrejsemål. Lige nu kan I få en rundrejsebillet til kun kr. 3.661,- med Emirates. Dvs., at I flyver fra København til Hanoi og hjem fra Ho Chi Minh City – både ud- og hjemrejse er via Dubai med en rigtig god forbindelse. Også Qatar Airways og Turkish Airlines har rigtig gode billetter lige nu.

Billetterne er perfekte til den klassiske rundrejse, hvor I oplever Vietnam fra nord til syd. Både Hanoi og Ho Chi Minh City er spændende byer med et hav af seværdigheder, og der er masser at oplevelser undervejs – fra den gamle kejserby Hué, charmerende Hoi An, bjergidyl i Dalat og skønt strandliv på Phu Quoc for bare at nævne en brøkdel af det, der er muligt.

 

Flybilletterne

Et lille udpluk af de flybilletter jeg har fundet. Som altid er det bare at lege lidt med datoerne for at finde den kombination af bedste pris og forbindelse, der passer jer.

Udrejse 2/12 og hjemrejse 19/12: Kr. 3.661,- med Emirates via Dubai
Udrejse 4/12 og hjemrejse 18/12: Kr. 3.723,- med Qatar Airways via Doha
Udrejse 6/1 og hjemrejse 23/1: Kr. 3.723,- med Qatar Airways via Doha
Udrejse 8/1 og hjemrejse 22/1: Kr. 4.115,- med Turkish Airlines via Istanbul
Udrejse 15/1 og hjemrejse 29/1: Kr. 4.123,- med Qatar Airways via Doha
Udrejse 3/2 og hjemrejse 20/2: Kr. 3.971,- med Turkish Airlines
Udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2: Kr. 4.669,- med Turkish Airlines via Istanbul

 

Rejsen

Skal I bruge et rejsetilbud til de billige flybilletter så kontakt mig endelig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi laver skræddersyede rejser med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere om vores rejser til Vietnam her.

Rejseforslag
Klassiske Vietnam fra nord til syd
Den store Vietnamrejse fra nord til syd
Nord- og Centralvietnam

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

rejser til vietnam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *