Vietnam i sommerferien – der er billige flybilletter lige nu

rejser til vietnam

Den nordlige og centrale del af Vietnam kan sagtens besøges om sommeren. Lige nu er der rigtig billige flybilletter fra København til Hanoi, og vil I f.eks. flyve ud til Hanoi og hjem fra Ho Chi Minh City, så er det kun lidt dyrere.

Det er Qatar Airways, der har de attraktive flybilletter. Fra København til Hanoi og retur er prisen kr. 3.895,-, og vælger I at lande i Hanoi og tage hjem fra Ho Chi Minh City er prisen kr. 4.320,- . Begge priser kan findes på mange datoer – f.eks. med afrejse 3/7 og hjemrejse på skiftende datoer. Begge ruter er via Doha og med kort rejsetid.

Som nævnt kan Vietnam besøges om sommeren – vores rejse til Nord- og Centralvietnam, hvor I oplever Hanoi, Halong Bay, Sapa og Hoi An er skræddersyet til sommermånederne – se mere om rejsen her.

Der er selvfølgelig mange andre muligheder, og I har også mulighed for at kombinere Thailand med Vietnam – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud eller se mere om vores rejser til Vietnam.

Se mere om, hvornår I skal besøge Vietnam her

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *