Vinterferie i Thailand omkring uge 7 – familiepris: kr. 5.835,-

Der er lidt tid til vinterferien, men der er stadig rigtig billige flybilletter til Bangkok fra både Billund og København, og det giver mulighed for at få en familieferie i Thailand til lavpris. Nedenstående priser er når to voksne og to børn mellem 2 og 11 år rejser sammen.

 

Fra København

Fra København kan I flyve med Lufthansa via München til kr. 3.229,- på flere datoer – f.eks. med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2. Husk at søge for alle passagerer i samme søgning – det kan gøre den samlede pris billigere.

Vælger I det dejlige Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort, hvor der bl.a. er børneklub, store swimmingpools, tre barer og tre restauranter foruden spa og fitnesscenter, kan I få en rejse til blot kr. 5.835,- pr. person med fly og 13 nætter på superiorværelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Værelserne har plads til to voksne og to børn. Der er selvfølgelig mulighed for at booke større eller flere værelser.

Vælger I at booke uden morgenmad er prisen kr. 5.500,- pr. person, og vælger I også at booke uden afbestilling, kan I komme afsted for kr. 5.275,- pr. person.

 

Fra Billund

Rejser I fra Billund er prisen kr. 6.325,- pr. person i superiorværelse med morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Det er Lufthansa (via Frankfurt), som har billige billetter til kr. 3.717,- med udrejse 4/2 og hjemrejse 18/2.

 

Få en skræddersyet familierejse

Vil I have en rejse med alt inkluderet hjemmefra – fly, transport og hotel, så kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud. Se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *