Vinterferie i Thailand omkring uge 7 – familiepris: kr. 4.520,-

Prisen på flybilletter til Bangkok fra både Billund og København er steget omkring vinterferien, men det er stadig muligt at få en dejlig familieferie i Thailand til lavpris. Nedenstående priser er når to voksne og to børn mellem 2 og 11 år rejser sammen.

 

Fra København

Fra København kan I flyve med Turkish Airlines via Istanbul til kr. 3.563,- på flere datoer – f.eks. med udrejse 4/2 og hjemrejse 17/2. Husk at søge for alle passagerer i samme søgning – det kan gøre den samlede pris billigere.

Vælger I det dejlige Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort, hvor der bl.a. er børneklub, store swimmingpools, tre barer og tre restauranter foruden spa og fitnesscenter, kan I få en rejse til blot kr. 6.135,- pr. person med fly og 12 nætter på superiorværelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Værelserne har plads til to voksne og to børn. Der er selvfølgelig mulighed for at booke større eller flere værelser. Vælger I at booke uden morgenmad er prisen kr. 5.810,- pr. person, og vælger I også at booke uden afbestilling, kan I komme afsted for kr. 5.380,- pr. person.

 

Er I ligeglade med masser af faciliteter, kan vinterferien i Thailand blive endnu billigere – se bare her:

Fly+12 nætter på The Beach Cha Am Guesthouse for kr. 4.520,- pr. person
Standardværelse til 4 personer inkl. gratis wifi og gratis afbestilling

Fly+12 nætter på Ibis Hua Hin for kr. 5.165,- pr. person
Familieværelse til 4 personer inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

 

Fra Billund

Rejser I fra Billund er prisen kr. 7.245,- pr. person på Novotel i superiorværelse (11 nætter) med morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Det er Finnair (via Helsinki), som har  billetter til kr. 4.850,- med udrejse 6/2 og hjemrejse 18/2.

 

Fra Billund kan I selvfølgelig også komme billigere afsted:

Fly+11 nætter på The Beach Cha Am Guesthouse for kr. 5.730,- pr. person
Standardværelse til 4 personer inkl. gratis wifi og gratis afbestilling

Fly+11 nætter på Ibis Hua Hin for kr. 6.320,- pr. person
Familieværelse til 4 personer inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

 

Få en skræddersyet familierejse

Vil I have en rejse med alt inkluderet hjemmefra – fly, transport og hotel, så kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud. Se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *