SIDSTE UDKALD: Vinterferie i Thailand omkring uge 7 – familiepris: kr. 7.225,-

SIDSTE UDKALD! Vinterferien nærmer sig, men det er stadig muligt at få en billig familierejse til Hua Hin. Nedenstående priser er når to voksne og to børn mellem 2 og 11 år rejser sammen. Husk, der er som altid mange andre muligheder, når I booker rejsen selv, men vi er som nævnt meget tæt på vinterferie, så mange steder er udsolgt!

 

Fra København

Fra København kan I flyve med Aeroflot til kr. 3.417,- på flere datoer – f.eks. med udrejse 6/2 og hjemrejse 20/2. Husk at søge for alle passagerer i samme søgning – det kan gøre den samlede pris billigere.

Vælger I det dejlige Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort, hvor der bl.a. er børneklub, store swimmingpools, tre barer og tre restauranter foruden spa og fitnesscenter, kan I få en rejse til blot kr. 7.225,- pr. person med fly og 13 nætter i familiesuite inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. De billigere værelsestyper som standard og deluxe er desværre udsolgt.

Vælger I at booke uden morgenmad er prisen kr. 6.850,- pr. person, og vælger I at booke uden afbestilling, kan I komme afsted for kr. 6.280,- pr. person.

 

Fra Billund

Rejser I fra Billund er prisen kr. 8.695,- pr. person i familiesuite med morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Det er Finnair, der har billetter  til kr. 4.890,- med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2.

 

Få en skræddersyet familierejse

Vil I have en rejse med alt inkluderet hjemmefra – fly, transport og hotel, så kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud. Se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *