Vinterferien 2019 – flyv direkte til Bangkok for kr. 4.970

Der bliver ved med at dukke superbillige flybilletter op fra Danmark til Bangkok over vinterferien uge 7.

Faktisk kan du flyve direkte fra København til Bangkok for kr. 4.970,- med Norwegian – f.eks. med udrejse 6/2 og hjemrejse 20/2. Er I en familie på to voksne og to børn er prisen helt nede i kr. 4.380,- pr. person.

Men tager du et stop undervejs er det bare endnu billigere. Med Royal Jordanian, der flyver via Amman, er prisen helt nede i kr. 3.285,- f.eks. med udrejse 5/2 og hjem 19/2. På samme datoer har Qatar Airways billetter til kr. 3.605,- med en rigtig hurtig forbindelse via Doha.

Det er også Qatar Airways, der er billigst til Phuket. Priserne ligger omkring kr. 3.900,- fra København til Phuket – f.eks. med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2.

Også fra Billund er der superbillige billetter til Bangkok med Turkish Airlines til kun kr. 4.225,- via Istanbul – f.eks. med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2. Er I en familie på to voksne og to børn er prisen kun kr. 3.950,- pr. person. Det gælder nok om at være hurtig for at få fat i disse billetter. Alternativt har Lufthansa priser på kr. 4.779,- via Frankfurt.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *