Book hotel i Thailand og Sydøstasien

Når du har bestilt flybilletter til Thailand eller Sydøstasien, så er du klar til at booke hotel. Jeg bruger selv primært hotels.com, hvor jeg samler nætter, så vi af og til kan få endnu mere rabat.

Det kræver, at du tilmelder dig deres rewardprogram, men det er nemt og selvfølgelig gratis. Når du har haft 10 overnatninger, får du gennemsnitsprisen af dem som rabat, når du booker næste ophold. Du får også adgang til specialtilbud og medlemspriser – alt i alt et loyalitetsprogram, som jer er rigtig glad for.

Tidligere var der stor forskel på priserne på de forskellige hotelbookingsider, men i dag er det min erfaring, at prisforskellen er lille fra side til side. For mig handler det først og fremmest om tryghed og lave priser, når jeg booker hotel i Thailand og Sydøstasien, og her skuffer hotels.com aldrig.

Af og til bruger vi også booking.com, der har et lidt større udvalg end hotels.com. Søger du hotel på de to bookingportaler er du ret sikker på at få den laveste pris. Det er de største spillere på markedet – hotels.com er ejet af Expedia (der har samme priser) og booking.com står bl.a. bag Agoda.

 

Gode råd når du skal booke hotel

 

Tilmeld dig nyhedsbreve og loyalitetsprogrammer

Tilmeld dig hotelbookingportalernes nyhedsbreve for på den måde at holde dig orienteret om udsalg og aktuelle kampagner. Som regel får du automatisk nyhedsbrevet, hvis du er tilmeldt reward- eller loyalitetsprogrammet, hvor du ofte får specialtilbud og hos f.eks. hotels.com kan indsamle rabat.

 

Hvad er vigtigt for dig?

Find ud af, hvad der er vigtigt for dig, når du booker hotel. Er det at bo tæt på stranden, gratis wifi, inkluderet morgenmad eller noget helt andet?

Book hoteller, der har det du sætter allermest pris på og skær det overflødige væk, som du alligevel ikke skal bruge. Det kan være spa, restaurant eller konferencecenter – ting som kan være med til at gøre hotellet dyrere.

 

Book ikke-refunderbare hoteller

Her kan der virkelig spares mange penge. En tip, der især kan bruges, hvis du allerede er afsted og ved du når frem. Besparelsen er ofte over 50 %. Er der flere måneder til afrejse, så vil jeg selvfølgelig ikke anbefale, at du booker ikke-refunderbare hoteller.

 

Se efter “almindelige værelser” på hostels

Det her er nok et af mine bedste råd, som jeg selv bruger så ofte jeg kan. Af en eller anden grund er “almindelige” værelser med privat bad og toilet på hostels ofte billigere end tilsvarende på et hotel.

Du får fuldstændig det samme – forskellen er blot, at du bor på et hostel og ikke et hotel. Ønsker du en vis standard og mange faciliteter, så er det her ikke et råd, du kan bruge.

Er du til gengæld fint tilfreds med et moderne værelse med f.eks. tv, køleskab og gratis wifi, så kan der være gode penge at spare. Mange hostels har tilmed god service og atmosfære med mulighed for at møde andre rejsende.

 

Andet at være opmærksom på

Andre ting at være opmærksom på når du booker hotel er f.eks. om hjemmesiden giver prisgaranti, om der er sikker betaling, åbningstider for kundeservice og om der er mulighed for at afbestille – enten gratis eller mod lille gebyr.

 

Kviklinks: Hotel i BangkokHotel i KrabiHotel på Koh SamuiHotel på PhuketHotel i Chiang MaiHotel i Hua HinHotel på Koh LantaHotel i PattayaHotel på Koh Chang