Book hotel i Thailand og Sydøstasien

Når du har bestilt flybilletter til Thailand eller Sydøstasien, så er du klar til at booke hotel. Jeg bruger selv primært hotels.com, der har prisgaranti, og hvor jeg samler nætter, så vi af og til kan bo gratis.

Det kræver, at du tilmelder dig deres rewardprogram, men det er nemt og selvfølgelig gratis. Du får minimum hver 10. overnatning gratis og får også adgang til specialtilbud og medlemspriser – jeg har allerede sparet mange tusinde kroner.

Tidligere var der stor forskel på priserne på de forskellige hotelbookingsider, men i dag er det vores erfaring, at prisforskellen er lille fra side til side. For os handler det først og fremmest om tryghed og lave priser, når vi booker hotel i Thailand og Sydøstasien, og her skuffer hotels.com aldrig.

Af og til bruger vi også booking.com, der har et lidt større udvalg end hotels.com. Søger du hotel på de to bookingportaler er du ret sikker på at få den billigste pris. Det er de største spillere på markedet – hotels.com er ejet af Expedia (der har samme priser) og booking.com står bl.a. bag Agoda.

 

Gode råd når du skal booke hotel

Tilmeld dig nyhedsbreve og loyalitetsprogrammer
Tilmeld dig hotelbookingportalernes nyhedsbreve for på den måde at holde dig orienteret om udsalg og aktuelle kampagner. Som regel får du automatisk nyhedsbrevet, hvis du er tilmeldt reward- eller loyalitetsprogrammer, hvor du ofte får specialtilbud og hos f.eks. hotels.com kan indsamle gratis nætter.

Hvad er vigtigt for dig?
Find ud af, hvad du går efter, når du booker hotel. Er det tæt på stranden, gratis wifi, inkluderet morgenmad eller noget helt andet? Book hoteller, der har det du sætter allermest pris på og skær det overflødige væk, som du alligevel ikke skal bruge. Det kan være spa, restaurant eller konferencecenter – ting som kan være med til at gøre hotellet dyrere.

Book ikke-refunderbare hoteller
Her kan der virkelig spares mange penge. En tip, der især kan bruges, hvis du allerede er afsted og ved du når frem. Besparelsen er ofte over 50 %.

Øvrigt
Andre ting at være opmærksom på når du booker hotel er f.eks. om hjemmesiden giver prisgaranti, om der er sikker betaling, åbningstider for kundeservice og om der eventuelt er gratis afbestilling.

 

Kviklinks: Hotel i BangkokHotel i KrabiHotel på Koh SamuiHotel på PhuketHotel i Chiang MaiHotel i Hua HinHotel på Koh LantaHotel i PattayaHotel på Koh Chang