Hotel i Pattaya

hotel i pattaya

Når du skal booke hotel i Pattaya, vil du hurtigt finde ud af, at du får rigtig meget for pengene. Byen er et af de billigste turistområder i Thailand at overnatte, og måske kan du endda tillade dig at gå en kategori op.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Pattaya. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Søg hoteller i Pattaya på hotels.com >Søg hoteller i Pattaya på booking.com >

 

Mere om at booke hotel i Pattaya

Selvom Pattaya har et væld af større resorts og temaparker, så er det nattelivet, der trækker de fleste turister til byen. Netop de mange barer med letlevende piger gør, at enlige mænd på rejse går efter de såkaldt gæstevenlige overnatningssteder, når de søger hotel i Pattaya.

Et gæstevenligt hotel betyder kort fortalt, at det er tilladt at have overnattende gæster på værelset. I en by, der lever af nattelivet er det en god idé at have en gæstevenlig politik, og de fleste mindre hoteller i centrum tillader gæster at overnatte gratis eller for et symbolsk beløb.

Mens centrum af Pattaya primært tilbyder byhoteller i forskellig størrelse, så kan du udenfor byen finde kæmperesorts med alt i faciliteter. Mod syd ligger Jomtien, der er lidt roligere, men herfra er der kun få kilometer til Pattaya.

 

Hotel i Pattaya – de bedste steder lige nu

1.Siam@Siam Design HotelSecond RoadSe pris
2.Hard Rock HotelSecond RoadSe pris
3.LK The EmpressBeach RoadSe pris
4.Vista PattayaSoi 4Se pris
5.Honey InnSoi 11Se pris
6.Pattaya Discovery Beach HotelNorth PattayaSe pris
7.At Mind Serviced ResidenceCentral Pattaya RoadSe pris
8.Rabbit ResortDongtan BeachSe pris
9.Grand Bella HotelSecond RoadSe pris
10.The VenueCentral JomtienSe pris

 

Skræddersyede rejser til Thailand

Ønsker I en skræddersyet rejse med fly, hotel, transport og eventuelt oplevelser inkluderet, så lad os lave et gratis og uforpligtende rejseforslag til jer.

Jeg samarbejder med Unique Travel, der er Danmarks absolut bedste rejsebureau til Thailand. Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – kontakt mig her eller se mere om vores rejser til Thailand.

2 comments

  1. Jeg er rigtig glad for din side. Tak for den. Jeg skal rejse til Thailand den 13/1 og har booket et SHA ekstra plus hotel i Bangkok for en enkelt nat, og skal bruge test and go pakke der, til første PCR test. Jeg skal videre derfra til Pattaya, og der skal jeg så testes på 5. dagen, men jeg kan ikke finde ud af, hvor og hvordan man forudbestiller og betaler en PCR test der, Kan du hjælpe mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.