Hotel i Pattaya

hotel i pattaya

Når du skal booke hotel i Pattaya, vil du hurtigt finde ud af, at du får rigtig meget for pengene. Byen er et af de billigste turistområder i Thailand at overnatte, og måske kan du endda tillade dig at gå en kategori op.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Pattaya. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo i Pattaya

Selvom Pattaya har et væld af større resorts og temaparker, så er det nattelivet, der trækker de fleste turister til byen. Netop de mange barer med letlevende piger gør, at enlige mænd på rejse går efter de såkaldt gæstevenlige overnatningssteder, når de søger hotel i Pattaya.

Et gæstevenligt hotel betyder kort fortalt, at det er tilladt at have overnattende gæster på værelset. I en by, der lever af nattelivet er det en god idé at have en gæstevenlig politik, og de fleste mindre hoteller i centrum tillader gæster at overnatte gratis eller for et symbolsk beløb.

Mens centrum af Pattaya primært tilbyder byhoteller i forskellig størrelse, så kan du udenfor byen finde kæmperesorts med alt i faciliteter. Mod syd ligger Jomtien, der er lidt roligere, men herfra er der kun få kilometer til Pattaya.

Også i området North Pattaya er der lidt mere stille og her finder du bl.a. luksushoteller og større resorts.

 

Hotel i Pattaya – de bedste steder lige nu

Det kan være svært at vælge hotel i Pattaya men jeg har valgt tre steder ud i forskellige prisklasser, der alle er populære og får rigtig gode anmeldelser. Udvalget er selvfølgelig væsentlig større – se mere på f.eks. hotels.com og booking.com for at finde det hotel, der passer til dine præferencer.

Husk, at du her på siden kan få et tilbud på lufthavnstransfer (og anden transport i Thailand) fra et dansk rejsebureau i Thailand – se mere her.

 

> Budget: Sleep with me Pattaya

Moderne hotel til en god pris
Sleep With Me Pattaya ligger i gåafstand til både strand og centrum. Her bor du i moderne værelser med bl.a. tv, køleskab, mikrobølgeovn, pengeskab og gratis wifi. Hotellet har desuden døgnåben reception og en lille swimmingpool med liggestole.

Se pris på hotels.com >

 

> Mellemklasse: Rabbit Resort

Lækkert resort ved stranden
Ved stranden i den nordlige del af Jomtien ligger Rabbit Resort, der i årevis har været et af områdets bedst anmeldte hoteller. Du kan vælge værelser med eller uden kig til poolen, der er det naturlige centrum i den skønne frodige have. På værelserne finder du bl.a. tv, køleskab, pengeskab, mikrobølgeovn og gratis wifi.

Rabbit Resort tilbyder desuden bar/lounge, to swimmingpools og mulighed for at tilkøbe en lækker morgenmadsbuffet. Hotellet får stor ros for det venlige personale, der gerne hjælper med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Luksus: Royal Wing Suites & Spa

Masser af faciliteter og med kæmpe poolområde
Med smuk beliggenhed ud til havet ligger Royal Wing Suites & Spa i rolige omgivelser ca. 25 minutters gang fra Pattaya. Hotellet har et kæmpe indbydende poolområde, men tilbyder også faciliteter som bl.a. spa, have, fitness, tennis og flere barer og restauranter.

Du bor på store funktionelle værelser med tv, pudemenu, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Du kan tilkøbe rigtig god morgenmad, og hotellet har døgnåben reception, hvor man kan hjælp med bl.a. udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

2 comments

  1. Jeg er rigtig glad for din side. Tak for den. Jeg skal rejse til Thailand den 13/1 og har booket et SHA ekstra plus hotel i Bangkok for en enkelt nat, og skal bruge test and go pakke der, til første PCR test. Jeg skal videre derfra til Pattaya, og der skal jeg så testes på 5. dagen, men jeg kan ikke finde ud af, hvor og hvordan man forudbestiller og betaler en PCR test der, Kan du hjælpe mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *