Hotel i Krabi

Hotel i Krabi

Når du skal booke hotel i Krabi, har du et hav af muligheder; Skal du bo i Krabi By, i Ao Nang’s turistcentrum eller måske på en af de skønne øer? Og skal du have luksus eller er du tilfreds med bare at have et sted at sove?

Uanset hvad du søger, så kan du booke hotel i Krabi med prisgaranti lige her! Men det er ikke den eneste fordel – se blot her:

• Prisgaranti – du er garanteret laveste pris
• Kæmpe udvalg af hoteller
• Gratis afbestilling på de fleste hoteller
• Optjen gratis nætter ved tilmelding af Rewardprogram
• Kundeservice 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage
• Sikker onlinebetaling
• Personlig og nem brugerprofil
• App med dine bookinger og favorithoteller

 

 

Mere om hotellerne i Krabi

Hotellerne i Krabi er i høj grad lagt an på pakketurister. I hvert fald på fastlandet ved Ao Nang og Nopparat Thara, mens Railay og øerne mere henvender sig til den individuelt rejsende. Der er hoteller for enhver smag og pengepung i provinsen, og det er stadig muligt at finde guesthouses i Ao Nang, men prisniveauet er noget højere end i resten af Thailand.

De fleste overnatningssteder er mellemklassehoteller, men Krabi kan også byde på en stribe skønne luksushoteller med alverdens faciliteter. På fastlandet ligger kun få resorts direkte ud til stranden – den slags skal du til Railay-halvøen eller ud på en af øerne (f.eks. Koh Jum) for at finde.

 

Populære hoteller i Krabi lige nu

De mest populære hoteller i Krabi 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Ban Sainai ResortAo NangSe pris
2.Centra by Centara Phu PanoAo NangSe pris
3.Aonang Phu Petra ResortAo NangSe pris
4.The Scene Cliff View VillasAo NangSe pris
5.Glur HostelAo NangSe pris
6.Sea SeekerAo NangSe pris
7.The Tubkaak Boutique ResortTubkaak BeachSe pris
8.Nakamanda Resort & SpaKlong MuangSe pris
9.Whalecome Aonang ResortAo NangSe pris
10.BlueSotel SMARTAo NangSe pris
11.Lux Family VillasAo NangSe pris
12.Le Passe-TempsAo ThalaneSe pris
13.Wake Up Aonang HotelAo NangSe pris

Selvom prisniveauet i Krabi er forholdsvis højt, så er det muligt at bo godt til en god pris. Se mere i indlægget de bedste billige hoteller i Krabi. Er I en familie, der skal afsted, så vil jeg anbefale at læse mere i indlægget overnatning for hele familien i Krabi. Her finder du de bedste hoteller, hvor familien kan bo sammen i værelse eller bungalow. Vil I bo på stranden, så er det stadig muligt i Krabi – se mere i indlægget Bo på stranden i Krabi.

 

 

Husk, at du her på thailandrundt.dk kan få lavet Danmarks bedste rejser til Thailand via min samarbejdspartner, der er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *