Hotel i Krabi

Hotel i Krabi

Der er et hav af muligheder, når du skal booke hotel i Krabi; Vil du bo i Krabi By, i Ao Nang’s turistcentrum eller måske på en af de skønne øer? Er du luksus eller tilfreds med bare at have et sted at sove?

Herunder kan du læse lidt om de forskellige områder og se de bedste hoteller i Krabi lige nu.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Krabi. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Hvor skal du bo i Krabi

Krabi er et alsidigt rejsemål. I Ao Nang og Nopparat Thara har du et kæmpe udvalg af barer, restauranter og butikker, mens du andre steder kan finde mere fred og ro.

Hotellerne i Krabi er i høj grad lagt an på pakketurister. I hvert fald på fastlandet ved Ao Nang og Nopparat Thara, mens Railay og øerne mere henvender sig til den individuelt rejsende.

Der er hoteller for enhver smag og pengepung i provinsen. Det er stadig muligt at finde guesthouses i Ao Nang, men prisniveauet er lavt, så mon ikke du har råd til at booke et hotel med swimmingpool og andre faciliteter.

De fleste overnatningssteder er mellemklassehoteller, men Krabi kan også byde på en stribe skønne luksushoteller med alverdens faciliteter. På fastlandet ligger kun få resorts direkte ud til stranden – den slags skal du til Railay-halvøen eller en af øerne (f.eks. Koh Jum) for at finde.

På fastlandet er der flere rolige alternativer til Ao Nang og Nopparat Thara. Du kan vælge at bo ved Klong Muang Beach eller Tubkaek Beach, der er sammenhængende område ud til Phang Nga-bugten. Også her ligger spredte spisesteder og indkøbsmuligheder.

Du kan læse meget mere om Krabi i områdebeskrivelsen og få inspiration til din rejse i indlægget 11 gode oplevelser i Krabi.

 

Hotel i Krabi – populære steder lige nu

Jeg har lavet flere indlæg om overnatning i Krabi. Vil du se, hvilke hoteller, der får de bedste anmeldelser og som andre rejsende synes godt om, så se indlægget De bedste hoteller i Krabi.

Prisniveauet på overnatning i Krabi er overraskende lavt. Der er masser af mulighed for at bo godt og billigt – se mere i indlægget de bedste billige hoteller i Krabi.

Er I en familie, der skal afsted, så vil jeg anbefale at læse mere i indlægget overnatning for hele familien i Krabi. Her finder du f.eks. hoteller, hvor familien kan bo sammen i værelse eller bungalow.

Vil du bo på stranden, så er det stadig muligt i Krabi – se mere i indlægget Bo på stranden i Krabi.

Det kan være svært at vælge hotel i Krabi, men jeg har valgt syv steder ud i forskellige kategorier og prisklasser, der alle er populære og får rigtig gode anmeldelser.

Udvalget er selvfølgelig væsentlig større – se mere på f.eks. hotels.com og booking.com for at finde det hotel, der passer til dine præferencer.

Husk, at du her på siden kan få et tilbud på lufthavnstransfer (og anden transport i Thailand) fra et dansk rejsebureau i Thailand – se mere her.

 

> Budget: Aonang Sea Valley Resort

Prisvenligt og med personlig atmosfære
Tidligere gæster kan ikke få armene ned over det venlige og servicemindede personale på Aonang Sea Valley Resort, der ligger 20 minutters gang fra stranden. Hotellet har kun 20 værelser, så det er om at booke i god tid i højsæsonen. På værelserne finder du tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Aonang Sea Valley Resort tilbyder lufthavnstransport, vaskeservice og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Faciliteterne tæller bl.a. have, børnepool og swimmingpool

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Mellemklasse: Andaman Breeze Resort

Moderne mellemklassehotel til en god pris
Nyere hotel, der ligger i gåafstand til stranden. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper, hvoraf nogle har pragtfuld udsigt til områdets karakteristiske limstensbjerge. Alle værelser har tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Andaman Breeze Resort tilbyder faciliteter som f.eks. restaurant, swimmingpool og døgnåben reception, hvor man gerne hjælper med udflugter/billetter. Der er desuden gratis shuttlebus til stranden. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes på de anmelderroste hotel, hvor tidligere gæster især fremhæver det venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Luksus: Ban Sainai Resort

Topvalg i Krabi
Det dejlige 4-stjernede Ban Sainai Resort ligger i rolige omgivelser 15-20 minutters gang fra Ao Nangs strand. Hotellet har 40 værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Du bor i en skøn tropehave og kan bl.a. vælge familieværelser. Ban Sainai Resort tilbyder desuden spa, restaurant og swimmingpool med tilhørende bar. Morgenmad er tilgængelig, og hotellet sørger gerne for lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Familiehotel: Centara Ao Nang Beach Resort & Spa

Perfekt beliggenhed i Ao Nang
Det moderne Centara Ao Nang Beach Resort & Spa ligger perfekt i Ao Nang. Her bor du roligt et stenkast fra stranden, og ad den lille promenade er der kun fem minutters gang til den travle strandvej.

På Centara Ao Nang Beach Resort & Spa kan du vælge mellem mange forskellige værelsestyper, hvoraf flere har plads til fire personer. Du har desuden mulighed for at vælge swim-up eller værelser med privat pool. På værelserne finder du bl.a. tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Hotellet har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant, børnepool og swimmingpool. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> På stranden: Bann Chom Le

Rustikke og charmerende bambushytter
Prisen er ikke helt som i gamle dage, men Bann Chom Le er nok det tætteste man kommer på Krabi som det var engang: bambushytter i vandkanten, der her dog er gjort moderne.

Hotellet har kun 18 værelser, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Bann Chom Le ligger ud til Klong Muang Beach og tilbyder restaurant, swimmingpool og en dejlig have. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Hostel: Glur Hostel

Hostel med private værelser
På populære Glur Hostel bor du godt og billigt. Udover sovesale (der er også sovesal kun til kvinder) kan du også booke private væreler med eget bad.

Her er en lille swimmingpool, og stedet tilbyder desuden lufthavnstransport og gratis wifi. Glur Hostel ligger i rolige omgivelser ca. 20 minutters gang til stranden i Ao Nang.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

> Lejlighed: Krabi Apartment Hotel

Populært lejlighedshotel med swimmingpool
Ønsker du at have eget køkken under dit ophold i Krabi, så er der også mulighed for det. Et af de mest populære steder er Krabi Apartments, der tilbyder 1-værelses lejligheder med tekøkken (ingen ovn).

Stedet bliver rost for sit venlige personale og gode beliggenhed i gåafstand af cafeer, shopping og restauranter. Lejlighederne har bl.a. tv, pengeskab, balkon og gratis wifi. Krabi Apartment Hotel har desuden swimmingpool og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *