Hotel i Krabi

Hotel i Krabi

Der er et hav af muligheder, når I skal booke hotel i Krabi; Skal I bo i Krabi By, i Ao Nang’s turistcentrum eller måske på en af de skønne øer? Og skal I have luksus eller er I tilfredse med bare at have et sted at sove?

Herunder kan I læse lidt om de forskellige områder og se de bedste hoteller i Krabi lige nu.

Selv bruger jeg udelukkende hotels.com og booking.com, når jeg skal booke hotel i Krabi. De har det største udvalg, de laveste priser og nok så vigtigt gratis afbestilling på langt de fleste hoteller.

 

Søg hoteller i Krabi på hotels.com >Søg hoteller i Krabi på booking.com >

 

Mere om hotellerne i Krabi

Hotellerne i Krabi er i høj grad lagt an på pakketurister. I hvert fald på fastlandet ved Ao Nang og Nopparat Thara, mens Railay og øerne mere henvender sig til den individuelt rejsende.

Der er hoteller for enhver smag og pengepung i provinsen, og det er stadig muligt at finde guesthouses i Ao Nang, men prisniveauet er noget højere end i resten af Thailand.

De fleste overnatningssteder er mellemklassehoteller, men Krabi kan også byde på en stribe skønne luksushoteller med alverdens faciliteter. På fastlandet ligger kun få resorts direkte ud til stranden – den slags skal I til Railay-halvøen eller ud på en af øerne (f.eks. Koh Jum) for at finde.

 

Hotel i Krabi – de mest populære steder lige nu

De mest populære hoteller i Krabi 2021 (Gode anmeldelser og værdi for pengene)

1.Ban Sainai ResortAo NangSe pris
2.Centra by Centara Phu PanoAo NangSe pris
3.Aonang Phu Petra ResortAo NangSe pris
4.The Scene Cliff View VillasAo NangSe pris
5.Glur HostelAo NangSe pris
6.Sea SeekerAo NangSe pris
7.The Tubkaak Boutique ResortTubkaak BeachSe pris
8.Nakamanda Resort & SpaKlong MuangSe pris
9.Whalecome Aonang ResortAo NangSe pris
10.BlueSotel SMARTAo NangSe pris
11.Lux Family VillasAo NangSe pris
12.Le Passe-TempsAo ThalaneSe pris
13.Wake Up Aonang HotelAo NangSe pris

Selvom prisniveauet i Krabi er forholdsvis højt, så er det muligt at bo godt til en god pris. Se mere i indlægget de bedste billige hoteller i Krabi.

Er I en familie, der skal afsted, så vil jeg anbefale at læse mere i indlægget overnatning for hele familien i Krabi. Her finder du de bedste hoteller, hvor familien kan bo sammen i værelse eller bungalow.

Vil I bo på stranden, så er det stadig muligt i Krabi – se mere i indlægget Bo på stranden i Krabi.

 

Skræddersyede rejser til Thailand

Ønsker I en skræddersyet rejse med fly, hotel, transport og eventuelt oplevelser inkluderet, så lad os lave et gratis og uforpligtende rejseforslag til jer.

Jeg samarbejder med Unique Travel, der er Danmarks absolut bedste rejsebureau til Thailand. Bureauet er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på Trustpilot på 4,9 – kontakt mig her eller se mere om vores rejser til Thailand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.