Om thailandrundt.dk

 Da jeg for mere end 20 år siden begyndte at skrive om mine rejser på gaths-rejseside.dk, fik jeg mange mails med spørgsmål om især Thailand.

Hvordan kommer jeg billigt af sted, hvor skal jeg bo, kan du anbefale nogle gode hoteller og kan du lave en rejse for os, var blot noget af det, folk spurgte om. Det gav anledning til at lave thailandrundt.dk, hvor jeg har samlet en masse information om Thailand og andre steder i Østen.

Med årene har thailandrundt.dk udviklet sig markant. Jeg svarer stadig på spørgsmål, men det er mit ønske, at jeg via rejseforslag på siden kan opfylde dine rejsedrømme til Thailand og Sydøstasien til en overkommelig pris – det kan du læse mere om herunder.

 

Book selv og spar mange penge

Jeg elsker selv at finde billige flybilletter, og det skal også komme dig til gode. Hold øje med bloggen, hvor du kan se de seneste forslag til flybilletter ofte kombineret med hoteller eller færdigpakkede rejser, der giver dig mulighed for at opleve Østen til lavpris.

Du kan spare mange penge på at lave din egen rejse – en konklusion som også Forbrugerrådet er nået frem til – læs mere om det her.

 

thailandrundt.dk er ikke et rejsebureau

Jeg er ikke et rejsebureau og sælger ikke rejser.

 

Kontakt

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk

rejser til thailand